'On može donijeti kobasice, ja ću donijeti pivo, i nokautirat ću ga'

28.4.2015.
9:10
VOYO logo

Kako je to već običaj kada su borci u pitanju (bez obzira radilo se o MMA, boksu, ili nečem trećem), počelo je i nabrijavanje, a Hunt je u svom stilu najavio taktiku za borbu protiv Miočića.

"Ne znam kakav će Miočić stil preferirati u našoj borbi, znam samo da će biti nokautiran. Apsolutno me nije briga što će on pokušati napraviti, mislim samo o tome kako ću se ja boriti", prenosi Huntove riječi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hunt spada među legende ovoga sporta, dok je Miočić trenutno jedan od najboljih UFC boraca na svijetu. Stoga, svi očekuju zanimljivu borbu. Tim više, što su oba borca poznata kao dobri udarači s odličnim tajmingom za finiširanje svog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Hunt, primjerice, od svojih 20 borbi, u samo njih četiri došao do kraja, odnosno do sudačke odluke. No, njegov skor i nije baš najbajniji te iznosi 10-9-1.

Ipak, za to su krivi rezultati s početka MMA karijere kad je bio čak šest puta prisiljen na predaju. U UFC-u je došao do novog stadija svoje karijere, ali borba protiv Miočića mu je vjerojatno ključna. Ukoliko ju izgubi, vjerojatno više neće imati novu priliku za napasti sam vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je nešto dodao o tome što bi se moglo dogoditi 10. svibnja, kad Stipe Miočić i on uđu u kavez pred fanovima u Adelaideu koji će zasigurno uživati u ovom spektaklu.

"On može donijeti kobasice, ja ću donijeti pivo. Ukoliko želi plesati dok smo na nogama, bit će tako. Ukoliko želi zaplesati na podu, može i to. U oba slučaju ishod je isti, završit će nokautiran", jasna je poruka Hunta Miočiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako se Miočić za ovaj meč spremao s našim legendarnim borcem Mirkom Filipovićem. Dva tjedna je proveo na pripremama u Zagrebu, a osim dobre zabave Miočić je dobio i kvalitetne sparinge s Cro Copom.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo