ŠOU UOČI SPEKTAKLA: / Tyson pjevao Kličku, ovaj mu poslije opako spustio

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U subotu se u Düsseldorfu održava boksački spektakl, u kojem Britanac Tyson Fury (27) izaziva prvaka po verzijama WBA, IBF i WBO u superteškoj kategoriji, Ukrajinca Vladimira Klička (39) pred 50.

26.11.2015.
12:41
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Kako to već obično biva kad je Tyson Fury u pitanju, Britanac je uoči meča napravio šou. Pa je tako tijekom javnog treninga u srijedu pokazao pjevačke sposobnosti i oduševio velikog Ukrajinca, kao i sve okupljene. Najavio je i da će, "kad pobijedi u subotu", ponoviti nastup. No, Kličko mu nije ostao dužan, pa mu je spustio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fury bi se trebao okušati u talent-šouu, impresionirao me. Istina, kad bi se natjecali u pjevanju, ne bih imao šanse. Ali, boks nije pjevanje, tu stvari izgledaju drugačije", komentirao je Ukrajinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan skor Britanca

Britanac Fury je neporažen u 24 dosadašnje profesionalne borbe od kojih je 18 puta slavio nokautom. Zbog takvog sjajnog skora uvjeren je u pobjedu protiv čovjeka koji je u karijeri izgubio samo triput, posljednji put još 2004. od Lamona Brewstera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem nokaut u ovom meču, jer mislim kako protiv Klička u Njemačkoj ne mogu do pobjede sudačkom odlukom. Zato svi počujte. Subotnja je večer za Furyja večer pobjede i slave. Ne možete starog psa naučiti novim trikovima. Gotovo mu je 40 i što je pokazao, pokazao je", uzvratio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo