ŠOU JE POČEO: / Tyson pričao o šmrkanju kokaina i alkoholiziranju, a njegov suparnik mu poslao brutalnu poruku

Image
Foto: Screenshot: TMZ
Image
Foto: Screenshot: TMZ

'Znam kako je to boriti se osam rundi, ako me ne ubije brzo, njegova gu*ica će pipasti meni'

24.7.2020.
14:13
Screenshot: TMZ
VOYO logo

Šou je i službeno počeo. Jedan od najboljih boksača svih vremena, legendarni Mike Iron Tyson vratit će se u ring 12. rujna egzibicijskim mečem u Kaliforniji dogovorenim na osam rundi, a suparnik će mu biti 51-godišnji Roy Jones Jr...

Image
[VIDEO] BOKSAČKI SPEKTAKL JE SVE BLIŽE: /

Tyson je potpisao ugovor s džointom u ustima, pogledajte kako je to izgledalo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mike potpisao ugovor s jointom u ustima

Roy Jones je na Instagramu objavio video kako on i Tyson potpisuju ugovore za borbu, a ‘željezni Mike’ je to učinio s džointom u ustima. Poznato je kako je Mike veliki obožavatelj kanabisa, kojega sam i uzgaja na velikom posjedu u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba će se prenositi na online platformi društvenih medija "Triller", a očekuje se da će privući milijune onih koji će platiti PPV za gledati ju. Najopasniji čovjek na planeti u totalnom je treningu, doživio je fizičku transformaciju s 54 godine na leđima, kao i životnu preobrazdu koja ga je navela da se baci totalno u trening i vrati u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson je za TMZ Sports priznao još jednom kako je prije vodio nesportski život, te je bio sklon porocima...

'Svojedobno sam težio samo 90 kilograma, šmrkao sam kokain, pio alhohol i onda sam zavapio Allahu'

"Svojedobno sam težio samo 90 kilograma, šmrkao sam kokain, pio alhohol i onda sam zavapio Allahu, 'ako me može spriječiti da budem ovakav, ako mi daš snagu i pomogneš mi, promijenit ću cijeli svoj život'. Na kraju sam se oženio, život mi se počeo mijenjati i počeo sam trenirati. Moj zet mi je rekao: 'Znam da se ti ne želiš ponovno boriti, ali hoćeš li se boriti protiv Boba Sappa? Netko ti želi ponuditi puno novca za tu borbu protiv njega. Rekao sam mu: 'Izlazi odavde, rekao sam ti da se više ne želim boriti", objašnjava Tyson i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga sam malo razmišljao i donio odluku da ću se ipak boriti. No, borba je, iz nekog razloga, s njim otpala i kao što znate, sad se borim protiv Roya Jonesa Jr. 12. rujna. U sjajnoj sam formi, ali idem podići tjelesnu spremu na još viši nivo. Danas sam odradio svoja četiri kilometra trčanja. Kasnije ću raditi sprinteve, a zatim idem u boksačku dvoranu", objašnjava Iron Mike, čije riječi prenosi britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mike Tyson ne izgleda opako, on i je opak, baš ubojica'

Naravno, TMZ Sports napravio je i razgovor s Roy Jones Jr.-om...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači, Mike Tyson ne izgleda opako, on i je opak, baš ubojica. Da, svi moraju shvatiti da je on ubojica u ringu. No, isto tako svi, pa i on, moraju shvatiti da Mike mora krenuti na brzo ubojstvo protiv mene u ringu, jer ako ne ne ubije odmah, e onda je u problemu. Znam kako je to boriti se osam rundi, ako me ne ubije brzo, njegova gu*ica će pipasti meni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo