ŠOKANTNA ISPOVIJEST JEDNE OD NAJLJEPŠIH SPORTAŠICA SVIJETA: / 'Silovali su me kad sam imala 14 godina, tijelo mi je bilo mrtvo...'

Image
Foto: AFP, Screenshot

"Ako ova moja knjiga nekome promijeni život, onda ono što sam prošla nije bilo beznačajno", rekla je VanZant

10.4.2018.
18:05
AFP, Screenshot
VOYO logo

Paige VanZant, mlada UFC borkinja i nadolazeća zvijezda ovog sporta, uskoro će objaviti knjigu pod nazivom 'Rise: Surviving the Fight of My Life' u kojoj otvoreno priznaje kako je bila silovana kao 14-godišnjakinja.

"Napili su me, pokušala sam se obraniti, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Znala sam što se događa, ali ništa nisam mogla učiniti, nisam im se mogla oduprijeti", rekla je 24-godišnja borkinja u svojoj knjizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA borbe joj spasile život

Prije objavljivanja knjige, dala je izjave za portal MMAFighting:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napisala sam u knjizi da sam već upoznala djevojke koje su bile seksualno napadnute i koje su mi se javile preko društvenih mreža. Želim im pomoći da to prebrode, kao što sam to ja prebrodila. Ako ova moja knjiga nekome promijeni život, onda ono što sam prošla nije bilo beznačajno", rekla je VanZant.

No silovanje nije bilo kraj njenih muka. Školom se proširio glas kako je pristala na seksualni odnos s nekoliko dječaka te je ispala laka djevojka, a njeno prezime Sletten dodatno joj je odmagalo u cijeloj situaciju (slut - eng. drolja) te ga je odlučila promijeniti u VanZant. Pila je i enormne količine tableta sve dok se ne bi onesvijestila te joj nije bilo stalo do života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mlada trenirala je ples, a jednom je slučajno zalutala u dvoranu gdje su se održavali MMA treninzi te je tako krenuo njen borilački put te je izjavila kako joj je MMA zapravo spasio život. Borila se 11 puta te ima sedam pobjeda i četiri poraza, a u borbi protiv Jessice Rose Clark slomila je i ruku te će još neko vrijeme biti van oktagona jer oporavak ne teče prema planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo