PRETJERAO JE? / Slavni UFC-ov borac sparirao s novinarom pa se našao na udaru kritike. Pogledajte što je napravio reporteru u kavezu

Image
Foto: Screenshot

Strickland je protiv rekreativca Shawnyja Macka upotrijebio možda i previše sile i nije ga nimalo štedio bez obzira na to što ovaj nije imao zaštitnu opremu

3.11.2022.
16:52
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najkontroverznijih MMA boraca, Sean Strickland, ponovo je tema na društvenim mrežama i u američkim medijima zbog podosta agresivnog ponašanja na jednom treningu.

Naime, UFC-ova borca srednje kategorije, posjetio je u dvorani MMA novinar Shawny Mack koji radi za Full Send MMA. Strickland je veliki obožavatelj sparinga i od njih katkada radi senzaciju jer ih, za razliku od većine boraca, objavljuje javno, a to se gotovo nikada ne radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strickland je protiv rekreativca Shawnyja Macka upotrijebio možda i previše sile i nije ga nimalo štedio bez obzira na to što ovaj nije imao zaštitnu opremu. Stricklanda su odmah počeli kritizirati što zbog "lošeg kretanja po kavezu", što zbog žestokog pristupa prema novinaru bez MMA staža u kavezu. Strickland, istina, nije išao punom snagom na novinara, ali opet je, dojma smo i mi, pretjerao sa silom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘‘Stvari su se čudno odvile danas‘‘, napisao je Shawny nakon treninga, koji je na njegovu sreću ipak prošao bez krvi i ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo