OGLAS

Slavni debeljko pripremio iznenađenje za cijeli svijet!

Mirko Filipović borit će se u subotu navečer u Mandalay Bayu u La Vegasu protiv Roya Nelsona, a atraktivnu najavu meča vidjeli smo već na službenom vaganju turnira UFC 137.

29.10.2011.
15:53
VOYO logo

35-godišnji Amerikanac imao je na službenom vaganju 114 kilograma, što mu je najniža kilaža u karijeri, ali pažnju okupljenih privuklo je nešto drugo.

Nelson, naime, nije želio skinuti majicu, što inače nije običaj na vaganju, a vidljivo je kako ispod majice ima odjeveno još nešto kako bi sakrio svoj novi istesani izgled. Planira li Amerikanac iznenaditi Mirka i cijeli svijet kada uđe u oktogon vidjet ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko, s druge strane nije imao što skirivati, imao je točno 106,6 kilograma. Borba protiv 35-godišnjeg Amerikanca mogla bi Cro Copu biti posljednja u karijeri, kako i sam priznaje. Borac za čiji se opis siline nožnih udaraca nekad koristila fraza "desna noga bolnica, lijeva noga groblje", poražen je u tri od posljednjih pet borbi.

"Imam 37 godina i ovo bi mogla biti moja posljednja borba, bez obzira na rezultat, a posebice ako izgubim", rekao je Filipović, koji dodaje da je glavni razlog njegovih poraza mentalne prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zaboravio udarati ni nogom ni šakom".

"Cro Cop i dalje je isti čovjek kakav je bio prije četiri ili pet godina. Samo više nema tu auru oko sebe kada su ljudi mislili: "O moj Bože, ubit će me!" Ono što se dogodilo je da je Cro Cop izgubio i nestalo je mistike", objasnio je Nelson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipoviću ugovor s UFC-om istječe, a u slučaju pobjede vjerojatno bi mu bilo otvoreno produljenje suradnje.

Nakon dvaju vezanih poraza od Franka Mira i Brendana Schauba hrvatski gladijator nije favorit prema kladionicama, ali on je sposoban dokazati da još nije za 'staro željezo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110280171006 arti-201110270396006 arti-201110260280006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo