Slavni bivši boksač Chris Eubank "uništen" je nakon što mu se sin Sebastian (29) utopio u Dubaiju samo nekoliko tjedana nakon što je postao otac dječaku, javlja britanski tabloid The Sun.

Shrvana obitelj

Eubank je rekao je da su on i njegova obitelj "shrvani" nakon što se njegov sin tragično utopio u Dubaiju samo nekoliko dana prije svog 30. rođendana.

Sin bivšeg boksačkog prvaka Sebastian prvi je put postao otac prije mjesec dana i stvorio je život u UEA-u sa suprugom Salmom.

"Jedinstveni otac - treće najstarije od petoro djece Eubank - pronađen je mrtav na plaži u UAE gdje je živio sa Salmom i sinom Raheemom", navode Englezi.

U emotivnoj objavi, njegov otac Chris Eubank Sr pozdravio je svog "voljenog" sina "dubokog mislioca" kojeg su "voljeli i poštovali svi koji su ga poznavali"...

Voljeni sin

"Nikad nisam mislio da ću napisati ove riječi ili iskusiti osjećaj koji sada imam kad izgubim sina", istaknuo je.

"Moja obitelj i ja shrvani smo čuvši za Sebastianovu smrt samo nekoliko dana prije 30. rođendana. Moj voljeni sin iza sebe ostavlja suprugu Salmu, sina Raheema rođenog prije samo mjesec dana, majku Karron Meadows, braću Nathanaela, Chrisa mlađeg, Josepha, jednu sestru Emily i bezbrojnu rodbinu i prijatelje. Sebastian je odrastao u Hoveu u Engleskoj, ali u posljednjih nekoliko godina život je napravio u Dubaiju, gdje je imao širok krug prijatelja i bio vodeći u usvajanju zdravog načina života i alternativnih terapija", stoji u Chrisovoj objavi.

Eubank stariji otkrio je da je njegov sin radio kao osobni trener i profesionalni boksač...

"Sebastian je također duboko razmišljao i volio je osporavati prihvaćenu mudrost", dodao je.

"Kao obitelj sada ljubazno molimo da nam se da prostor i privatnost da proslavimo njegov život i sjetimo se sina, brata, muža i prijatelja."

Istinski gospodin

Prijatelji su mu odali počast kao "istinskom gospodinu" jer su podijeljene vijesti o tragediji uz mnoštvo prigodnih riječi oproštaja, poruka za kraj...

Slijedom očevih stopa, Sebastian je lani debitirao u MMA-u. Sebastian je rođen 1991. godine i, kao i njegov stariji brat Chris Jr., Rođen je u Brightonu prije nego što se preselio u SAD.

Njegova mama Karron rekla je:

"Cijela naša obitelj tuguje zbog velikog gubitka našeg sina i brata Sebastiana."

'Počivaj u miru mali brate, volim te i uvijek ćeš nam nedostajati'

Dok je njegov brat Chris Eubank mlađi - koji je također profesionalni boksač, na Twitteru dodao:

"Počivaj u miru mali brate, volim te i uvijek ćeš nam nedostajati."

"Molimo vas da poštujete našu tugu i privatnost dok pokušavamo shvatiti svoj gubitak."

Chris Eubank Sr držao je WBO naslove u srednjoj i super srednjoj kategoriji između 1990. i 1995.

Eubank Sr bio je svjetski prvak pet godina i bio je jedan od najprepoznatljivijih boraca devedesetih, sa svojom ekscentričnom osobnošću i talentom u ringu dokazujući gledljivu kombinaciju u boksu koja je bila posebna.