Skandal uoči borbe Mirka Filipovića: 'Uništili su me, sve je planirano!'

Ružna vijest stigla je iz Švicarske uoči borilačkog spektakla Glory 14 na kojem će ove subote u zagrebačkoj Areni nastupiti Mirko Filipović.

6.3.2014.
8:24
VOYO logo

Beqiri se u Zagrebu trebao boriti protiv Nizozemca Murthela Groenharta, ali to se sada sasvim sigurno neće dogoditi. Švicarski borac u vlastitom je sportskom centru 'Superpro' doživio osvetnički napad kao iz filmova. Napadače je, naime, predvodio njegov bivši trener i nekadašnji poznati portugalski kickbokser, Paulo Balicha.

"Prvo sam mislio da se radi o pljačkašima. Međutim napad je bio pomno isplaniran, svaki od njih je znao točno što treba raditi", izjavio je Beqiri za Basler Zeitung te opisao što se dogodilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je Balicha skinuo svoju masku, sve mi je bilo jasno. Najviše me je bilo strah za moju djecu koja su upravo bila završila s treningom", ispričao je Beqiri i otkrio kako je uspio srušiti svog bivšeg trenera i istrgnuti mu baseball palicu, ali potom je njega savladao drugi napadač i pretukao ga palicom.

"Udarali su me palicama po nogama i rukama, a Balicha mi je potom prišao i bokserom slomio nos. Nakon toga se više ničega ne sjećam", priča nesretni borac i dodaje kako mu je jedan od njegovih učenika vjerojatno spasio život u brutalnom okršaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WAiNq7_bMNY

Sukob između dvaju bivših suradnika tinjao je dvije godine, a svjedoci tvrde kako je trener svom nekadašnjem štićeniku obećao konačni obračun 'ili u ringu ili na ulici'. Na kraju se to dogodilo u njegovom sportskom centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beqiri je napad prijavio policiji, a posebno je ogorčen što se sve dogodilo prije njemu očito važnog nastupa na Gloryju 14.

"Još uvijek sam u šoku. Napad je bio planiran, namjerno su izabrali upravo ovaj trenutak jer su znali da sam sada najranjiiviji. Uništili su mi planove za taj meč i stvorili lošu sliku o mom trening-centru u javnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Beqirija, na Gloryju 14 će nastupiti mladi hrvatski kickboksač iz Pule Teo Mikelić.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo