PRVI PROFESIONALNI MEČ / Šimun Damjanović 'laktom iz pakla' brutalno nokautirao Sangmorrakotu, borca s preko 150 mečeva: 'Pojas je naš. Pobjedu posvećujemo Ivanu Leutaru, hrvatskom sokolu''

Šimun Damjanović u svom prvom profi meču u tajlandskom boksu nokautirao nevjerojatnog tehničara Sangmorrakotu sa više od 150 borbi u karijeri. Pobjedu je ekipa iz Muay Thai Academy posvetila hrvatskom sokolu, branitelju Vukovara Ivanu Leutaru, koji je preminuo jučer

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

26.2.2024.
18:38
VOYO logo

Šimun Damjanović, borac iz poznatog zagrebačkog kluba Muai Thai Academy kojeg trenira Sandrino Starčević, u ponedjeljak je navečer po hrvatskom vremenu na Tajlandu brutalno u 3. rundi nokautirao nevjerojatnog tehničara Sangmorrakotu iz Bangkoka, borca sa preko 150 borbi...

Image
NAKLON DO PODA /

Ovako je profesor povijesti 'laktom iz Zagreba' razvalio iskusnog borca

Image
NAKLON DO PODA /

Ovako je profesor povijesti 'laktom iz Zagreba' razvalio iskusnog borca

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane ekskluzivno 30. ožujka, od 19.00, možete gledati u prijenosu UŽiVO na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, bio je to Šimunu prvi profesionalni meč u karijeri u tajlandskom boksu. Ako se po jutru dan poznaje, onda će Šimun Damjanović imati uspješnu profesionalnu karijeru.

Sangmorrakot je nakon nokauta, tj lakta iz pakla kojeg ima Šimun Damjanović i kojeg mu ga je servirao, ostao ležati na tlu i liječnici su mu morali ukazati pomoć. Na kraju je zaradio i 4 šava. Za uspomenu od Šimuna Damjanovića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio je sjajni Šimun Damjanović i ugledni muay thai pojas koji će krasiti pobjedničke vitrine Muay Thai Academy. Bila je to fantastična predstava Šimuna Damjanovića o kojoj će se još dugo pričati.

Image

Meč je bio dogovoren na 3 minute po 5 rundi, a održao se u poznatom kampu Chinnarach u Koh Phanganu, na tamošnjem muay thai stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Muay Thai Academy provodi već skoro mjesec u poznatom kampu Chinnarach gdje brusi svoje vještine, proširuje znanje u tajlandskom boksu.

Image

Šimun Damjanović je talentirani muay thai borac iz Zagreba. Jako dobar i skroman dečko, miljenik mnogih. Svi ga vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Odmilja zvan Šime jedan je od muay thai boraca koji mukotrpno svakodnevno treniraju kako bi ostvarili sportske snove i uspješno prenosili svoje znanje i iskustvo mlađim naraštajima u Muay Thai Academy, ali ne samo nadolazećim borcima, nego i svim onima koji u Muay Thai Academy treniraju, od rekreativaca do natjecatelja.

Pod vodstvom trenera Sandrina Starčevića, predsjednika Muay Thai Saveza grada Zagreba, Šimun se ističe snagom, taktičkom inteligencijom i sposoban je nokautirati ali doslovno svakog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Ekipa. Rekli smo, obećali smo. Pojas je ovdje. Uzeli smo ga. Ovu pobjedu posvećujemo hrvatskom sokolu Ivanu Leutaru, hrabrom branitelju Vukovara koji je preminuo jučer", rekao je sretni i ponosni Sandrino Starčević.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvije utakmice protiv Rumunjske može napraviti veliki korak prema prvom mjestu. Dvoboje 28. veljače i 3. ožujka pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo