SHIELDS JE IPAK MALO PRETJERALA? / Amerikanka razbila Ivanu Habazin pa ju onda još i provocirala - 'To ti je za onaj sladoled'

Image

Nakon meča euforična Shields dala je poprilično kontroverzne izjave

11.1.2020.
8:15
VOYO logo

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin nije uspjela osvojiti naslov prvakinje u supervelter kategoriji. Na spektaklu u Atlantic Cityju, jednoglasnom odlukom sudaca nakon deset rundi slavila je Amerikanka Claressa Shields i to nakon što je u svim rundama imala gotovo potpunu dominaciju i nakon što je uspjela baciti Hrvaticu u nokdaun.

Nakon meča euforična Shields dala je poprilično kontroverzne izjave. "Ja sam broj jedan, najbrži šampion u povijesti! Obitelj mi je tu, i brat je došao", posebno je to naglasila Claressa Shields i time je zapravo aludirala na skandal od prije tri mjeseca kada je njezin brat brutalno pretukao trenera Ivane Habazin, Alija Bashira, uoči vaganja za njihov prvi, nikad održani, meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bacila provokaciju

Bashir se oporavio, ali ne dovoljno pa ga Ivana nije imala u kutu za ovaj meč, ali bodrio ju je iz publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo kako sam htjela, a nadam se će se Ivana sad vratiti kući u Hrvatsku i biti prvakinja neki drugi put, ali protiv nekog drugog. Ja sam broj jedan", nastavila je Shields nešto umjerenije.

Međutim, zatim je odlučila baciti još jednu provokaciju, odnosno odgovor na "show" koji je Habazin priredila na vaganju kada je pitala Amerikanku želi li malo sladoleda, aludirajući pritom na njezine poteškoće s kilažom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada sam joj uzvratila za onaj sladoled na vaganju. Ne, neću sladoled! Onaj udarac kojim sam je rušila bio je udarac kroz nju, a ne u nju. To mi je savjetovao trener. Što dalje? Ma, ni jedna boksačica nije spremna za mene, ona mi ništa nije mogla", zaključila je Claressa Shields.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo