Play ponuda

Senzacionalna odluka Mirka Filipovića u 40. godini!

shimmer fallback

Najpoznatiji hrvatski borac svih vremena, Mirko Filipović, ponovno je potpisao za najveću i najpoznatiju svjetsku MMA promociju - UFC. Potvrdio je ovu vijest i 40-godišnji Filipović.

20.1.2015.
22:32
Play ponuda

Senzaciju je potvrdio i sam Cro Cop na svojoj službenoj Facebook stranici.

"Dragi prijatelji, informacije koje se pojavljuju na raznim portalima oko mog povratka u UFC su točne! Prvu borbu ću imati u travnju! Hvala svima na podršci. Postoje neke borbe koje bi zaista volio odraditi prije završetka karijere, riječ je o nekim revanšima koje želim više nego išta, bez obzira da li ću pobijediti ili ne, spremit ću se maksimalno i dati zaista sve od sebe, hvala UFC-u što mi je ispunio želju i što će mi to omogućiti!", napisao je Mirko i razriješio sve dvojbe oko ove odluke.

40-godišnji Filipović je svoju zadnju borbu u UFC-u odradio 2011. godine, protiv Roya Nelsona, a prije toga je upisao dva poraza u nizu, protiv Brendana Schauba i Franka Mira.

//www.youtube.com/embed/3DWBzKUMgWE

Ukupno je u UFC-u odradio osam borbi, od toga tri pobjede i pet poraza. Gubio je još od Gabriela Gonzage i Cheicka Konga, a pobijedio Eddieja Sancheza, Mostaphu Al Turka i Pata Barryja.

Play ponuda
Play ponuda