Play ponuda

FOTOGRAFIJA ZA VJEČNOST: / Sekundu nakon što je Klička poslao na pod kao da se ukazao veliki Ali! 'To ne može biti slučajnost'

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija za koju boksački fanovi kažu kako bi mogla ući u boksačku povijest i koja je izazvala zanimanje boksačkih fanova.

1.5.2017.
18:21
AFP, BEN STANSALL
Play ponuda

Naime, snimljen je trenutak nakon što je novi svjetski prvak u teškoj kategoriji prema IBF, IBO i WBA organizacijama, fantastični 27-godišnji britanski boksač Anthony Joshua, nokautirao legendarnog Ukrajinca Vladimira Klička. Britanac je Klička dva puta rušio u 11. rundi, a trenutak nakon jednog posebno je upečatljiv, mističan, simboličan.

SPREMA LI SE NAJVEĆI MEČ SVIH VREMENA? Joshui prijeti zastrašujući boksač s maskom koji protivnike ruši kao od šale

Boksaki fanovi napravili su kolaž i spojili Joshuinu fotografiju i fotografiju najvećeg boksača svih vremena i jednog od najvećih sportaša ikad, veliki Muhammada Alija", također nakon što je "The Greatest" također imao pozu gledanja kako njegov protivnik pada na pod.

Sličnost je vrlo jasna, a samim time fotografija posebna.

Odmah su se pojavili komentari kako je to reinkarnirani Ali, kako to ne može biti slučajnost, kako će slika ući u povijest i biti epska, kako je Joshua novi kralj boksa itd... Zato što je na njoj vječna i možda nova ikona ovog plemenitog sporta.

Play ponuda
Play ponuda