ŠEF UFC-A PRED CIJELIM JE SVIJETOM PROZVAO MIOČIĆA: / On i Cormier žele ga prisiliti na vrlo riskantan potez

Image
Foto: Profimedia

Miočić prije svog susreta s Ngannouom mora pobijediti Daniela Cormiera u trećoj borbi koja će se vjerojatno održati u kolovozu

11.5.2020.
11:51
Profimedia
VOYO logo

Trebao je to biti rat u kavezu, očekivalo se da će biti pregršt spektakularnih udaraca, da će dvojica gorostasa teške kategorije pružiti meč za pamćenje, ali na kraju je sve bilo gotovo u 20-ak sekundi. Moćni Francis Ngannou razorio je UFC-ovu zvijezdu u usponu, Jairzinha Rozenstruika i to na odveć brutalan način.

Bila je to najbrža borba UFC 249 priredbe, a nakon nekih 15-ak sekundi ispitivanja snaga, Ngannou je navalio na Jairzinha serijom udaraca i zabio ga u ogradu. Tamo je nastavio s bombardiranjem sve dok sudac nije prekinuo meč. Inače, Ngannou se smatra prvim izazivačem Stipe Miočića, prvaka teške kategorije, dakako nakon što ovaj odradti novi revanš s Danielom Cormierom. A Miočiću vjerojatno nije baš bilo svejedno gledati kako Ngannou razbija dosad neporaženog Jairzinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić prije svog susreta s Ngannouom mora pobijediti Daniela Cormiera u trećoj borbi koja će se vjerojatno održati u kolovozu. Ako se odgodi sve do jeseni, Cormier će u mirovinu, ali je počeo pritiskati Miočića da ta borba bude što prije. Stipe je odgovorio da se nema kad pripremiti za borbu jer ne može ni u dvoranu.

Image
MIOČIĆA BI SADA VEĆ MOGLA HVATATI PANIKA: /

Najveći Stipin rival prestrašio se novog izazivača - 'Ja s njim ne idem u kavez'

Image
MIOČIĆA BI SADA VEĆ MOGLA HVATATI PANIKA: /

Najveći Stipin rival prestrašio se novog izazivača - 'Ja s njim ne idem u kavez'

Pritisci na sve strane

Pritiscima se nakon UFC-ovog eventa priključio i šef UFC-a Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da je Stipe rekao kako će borbe zauvijek biti tu. Ne, neće. Kao profesionalni sportaš morate koristiti prilike. Nadam se da će se Stipe uskoro vratiti i da će se borbom njega i Cormiera pokrenuti teška kategorija. Jednostavno je - ili se želite ili ne želite boriti. Oni koji se ne budu htjeli boriti, moguće je da će ostati bez naslova. Moramo odraditi borbu između Stipe i Cormiera, a Ngannou je onda idući. Moramo to što prije riješiti", izjavio je White.

Osvrnuo se i na rasplet situacije u lakoj kategoriji u kojoj je Gaethje zaslužio priliku da se bori za naslov prvaka koji drži Khabib.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasad otpada mogućnost borbe Fergusona i Khabiba, priliku za napad na titulu dobit će Gaethje te i tu borbu pokušavamo dogovoriti što prije", zaključio je prvi čovjek UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo