ŠEF BELLATORA O MIRKOVOJ SUSPENZIJI USADA-e: / Cro Cop ju nije odradio do kraja! 'Zašto to sada postaje pitanje?'

Image
Foto: Screenshot/AFP

Nije bilo problema oko Filipovićevih nastupa za japansku MMA organizaciju Rizin pa ne bi trebalo niti za londonsku borbu u Bellatoru u svibnju ove godine

12.3.2018.
22:43
Screenshot/AFP
VOYO logo

Predsjednik Bellatora Scott Coker proteklog je vikenda bio u Londonu, kao gost na eventu BAMMA promocije te je prokomentirao suspenziju koju je USADA izrekla najboljem hrvatskom MMA borcu svih vremena, legendarnom Mirku Cro Copu Filipoviću 2015. godine.

SRPSKI MMA BORAC KOMENTIRAO MIRKA FILIPOVIĆA: ‘

Naime, USADA je američka agencija koja surađuje s UFC-om i nema ovlasti izvan države unutar koje djeluje. Tako nije bilo problema oko Filipovićevih nastupa za japansku MMA organizaciju Rizin pa ne bi trebalo niti za londonsku borbu protiv starog znanca Roya Nelsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Mirko navedenu suspenziju odradio "samo" sedam mjeseci, jer je 2016. godine raskinuo UFC ugovor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledajte, Mirko se već borio u Japanu za Rizin, a USADA je u odnosima s UFC-om to cijelo vrijeme. Zašto nisu reagirali prije dvije godine kada se tamo borio? Zašto to sada postaje pitanje, nije valjda zbog toga što se bori u Bellatoru, na našem 200. eventu? Ukoliko su htjeli nešto učiniti po tom pitanju, trebali su prije dvije godine. Kada smo ga potpisali, nismo očekivali da bi moglo biti ikakvih problema, upravo zbog toga što se on cijelo ovo vrijeme bori”, rekao je Coker čije riječi prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo