ŠTO SE TO DOGAĐA? / Samo to smo čekali. 'Savage' Babić dosta neobično komentirao meč Hrgovića i Kineza, ovaj put je malo promijenio retoriku

Image
Foto: Profimedia

Ovaj put Babić je preko svog Instagrama dao nešto blaži i svakako neobičniji komentar na Hrgovićev meč

4.4.2022.
14:39
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, za malo više od mjesec dana ulazi u ring s neporaženim kineskim boksačem, Zhangom Zhileijem, a pobjedi li svog protivnika 7. svibnja, postat će obavezni izazivač IBF-ova pojasa u teškoj kategoriji.

Tu titulu sada drži Ukrajinac Oleksandr Usyk, a nadolazeći meč komentirao je i naš najbolji boksač u cruiser i bridger kategoriji, Alen Babić. Popularni "Savage" najveći je rival Hrgovića, iako nikada nisu boksali na profesionalnoj razini, Babić priželjkuje meč već godinama, ali mu Hrgović ne želi izaći na "megdan". Babić svim silama nastoji isprovocirati Hrgovića, daje mu razne pogrdne nadimke, poput "Kocke" recimo, zna ga propisno izvrijeđati i grubo prozivati, a niti Hrgović njemu ne ostane dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobičan komentar

No, ovaj put Babić je preko svog Instagrama dao nešto blaži i svakako neobičniji komentar na Hrgovićev meč.

''To je jedan meč dva dobra olimpijca i dva dobra boksača. Na Kockinoj strani su godine i spremnost, Zhang je psihički sigurno stabilniji pošto ovaj ima svoje lude epizode. Vidjet ćemo'', komentirao je Babić na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je obožavateljima i kada će se vjerojatno vratiti u ring. 'Pa neki datumi se spominju već neko vrijeme, ali evo sada napokon mogu reći da je 21. svibnja očekivani datum povratka Savagea. Ništa još to nije sigurno, naravno, ali evo, koliko ja znam 21. svibnja je taj datum'', otkrio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo