ŠAMPION KOJI NAPADA MIOČIĆEV POJAS OTKRIO VELIKU TAJNU IZ KARIJERE: / 'Zbog toga će neki uvijek smatrati da sam varao...'

Image
Foto: AFP

Cormier jer bio upitan što je ono što bi promijenio kada bi mogao vratiti vrijeme

29.3.2018.
11:30
AFP
VOYO logo

Daniel Cormier i Stipe Miočić bore se 7. srpnja u T-mobile Areni u Las Vegasu za pojas prvaka teške kategorije. Bit će to jedan od najvećih spektakla koje je UFC imao u svojoj povijesti. Cormier, prvak u poluteškoj diviziji, borit će se protiv Miočića u diviziji iznad, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će reagirati u toj situaciji, odnosno kako će izgledati.

Cormier je završio snimanje Ultimate Fightera te trenutno provodi normalnu svakodnevicu, dok ne krene u kamp za borbu protiv Miočića. Tijekom te svakodnevice dogodio se razgovor u kojem je upitan o tome za čime najviše žali u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROGNOZA VRHUNSKOG TEŠKAŠA CURTISA BLAYDESA: ‘Stipina veličina i sjajan boks bit će previše za Cormiera’

Zapravo, Cormier je upitan što je ono što bi promijenio kada bi mogao vratiti vrijeme, odnosno što smatra najvećim vlastitim razočaranjem u karijeri. Zanimljivo, to nije nešto vezano uz dvije borbe protiv Jona Jonesa, nego jedna situacija koja je bacila mrlju na njegov karakter...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvar za kojom najviše žalim svakako je ono iz Buffala, gdje sam se drugi put borio protiv Rumblea Johnsona. To mi je vjerojatno najveća žal u karijeri, da se nisam dovoljno posvetio nutricionističkom dijelu priprema, nisam trenirao naporno koliko sam trebao, nisam imao sve pod kontrolom i dozvolio sam da mi se dogodi situacija zbog koje će mi uvijek neki zamjerati i smatrati da sam varao”, rekao je DC, čime se naravno referirao na onu situacija s ručnikom, nakon prvog pada na vaganju, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo