Masovna tučnjava / Ružne scene u Las Vegasu: Nakon meča žestoko se sukobili Habibovi i McGregorovi navijači

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Jedan je fan irskog borca zaradio nokaut te ozlijede po licu

7.10.2018.
15:35
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nurmagomedov je porazivši McGregora obranio naslov prvaka lake kategorije. Prisilio ga je na predau u četvrtoj rundi no prave scene borbe odvijale su se nakon meča. 

Nemile scene odvijale su se izvan dvorane nakon što se Habib posvađao s članom McGregorovog tima, Dilonom Danisom. Nakon svađe izbila je masovna tučnjava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je fan irskog borca zaradio nokaut te ozlijede po licu. Ubrzo nakon incidenta, na internetu se pojavila snimka uhićenja jednog od članova Khabibove pratnje.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženim videima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Habib je slavio nad Ircem McGregorom i to gušenjem u četvrtoj rundi što ga je dovelo do 27. pobjede te potvrde svog nepobjedivog statusa u UFC-u. Nakon meča u dvorani je došlo do tučnjave zbog kojih Habibu nije ni uručen pojas. 

Habib se kasnije ispričao zbog svojeg ponašanja. Poručio je kako je sve to bilo rezultat McGregorovih provokacija koji je ismijavao svog protivnika zbog njegove vjere i nacionalnosti te mu vrijeđao oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor se nije pojavio nakon što mu je dopušteno da napusti Arenu. Kazao je kako neće podnijeti optužnicu protiv trojice Dagestanaca koji su ga napali u oktogonu.

''Dobar udarac. Veselim se revanšu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo