RUSKI MMA BORAC BRUTALNO PRETUČEN NA ULICI: / Jednog je napadača nokautirao, ali protiv petorice nije mogao

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Ruski MMA borac Umar Vahajev (25) brutalno je prošli vikend pretučen ispred svoga stana u Sankt Peterburgu, izvještavaju lokalni mediji.

3.10.2017.
16:29
Screenshot
VOYO logo

Vahajev je izašao iz stana u isto vrijeme kada su iz obližnjeg restorana izašla petorica muškaraca. Odmah su mu prišli i, sudeći prema snimci koju je snimio slučajni prolaznik, počela je rasprava. Vahajev je pokušavao izbjeći kontakt, ali na kraju je bio prisiljen braniti se.

Image
UZNEMIRUJUĆI VIDEO: /

MMA borac u uličnoj tučnjavi na smrt pretukao dizača utega

'Cijeli je pločnik bio u krvi'

Uspio je nokautirati jednog napadača, ali je to samo izazvalo dodatni bijes preostalih muškaraca. Nastavak priče se ne vidi na snimci, ali ruski mediji pišu da je jedan od muškaraca izvukao plinski pištolj i pucao u Vahajeva. Čečenski borac je uspio doći do svog automobila u kojem je držao vlastiti plinski pištolj iz kojeg je pucao u zrak. To mu, međutim, ni na koji način nije pomoglo. Skupina muškaraca ga je uhvatila i brutalno pretukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva petorica su ga tukla i udarala mu glavom o asfalt. Ne znam kako je završilo, ali scena nije bila za one slabog srca. Cijeli je pločnik bio u krvi", ispričao je jedan od svjedoka za CrimeRussia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvještaji govore da je Vahajev zadobio lom čeljusti i još nekoliko fraktutra. Stanje mu je, ipak, stabilno, a njegovi su napadači privedeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo