Pokradeni Mirko 'pobjegao', razočarani Bonjasky se rasplakao

Nakon pobjede protiv Mirka Filipovića u zagrebačkoj Areni na borilačkom spektaklu Glory 14, kojoj je prethodila čudna sudačka odluka, publika je izviždala Remyja Bonjaskog.

9.3.2014.
12:25
VOYO logo

Mirko Filipović zaslužio je pobjedu! Nakon tri runde svima je bilo jasno kako je Cro Cop puno bolje odradio tri runde i kako je bio neosporno bolji u dvoboju protiv legendarnog Remyja Bonjaskog, borca kojem je ovo bio posljednji meč u karijeri.

Očito je njegova najava odlaska iz svijeta borilačkih sportova nagnala suce da mu poklone pobjedu, što su na koncu i napravili. Zagrebačka publika nije mogla vjerovati, te je pobjedniku upustila gromoglasne zvižduke. Mirko je pognute glave i vidno razočaran napustio borilište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tamnoputi borac u prvom trenu zahvalio zagrebačkoj publici, nakon meča je istaknuo kako zbog njihovog čina osjeća neopisivu gorčinu.

"Za ovaj sport sam napravio jako puno, 20 sam godina sam u ovome, 20 godina treniram svaki dan. Ne znam je li ovo bio poklon sudaca, ali ovo nije ono što sam zaslužio. Ovo nije tretman koji zaslužuje borac kada se oprašta", rasplakao se Bonjasky i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je jasno da je Mirko idol ove publike, da je za njih najveći, ali ovo nije tretman koji prvak zaslužuje. Jako sam razočaran".

Reakcija Mirka Filipovića još se uvijek čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo