Play ponuda

Pokradeni Mirko 'pobjegao', razočarani Bonjasky se rasplakao

shimmer fallback

Nakon pobjede protiv Mirka Filipovića u zagrebačkoj Areni na borilačkom spektaklu Glory 14, kojoj je prethodila čudna sudačka odluka, publika je izviždala Remyja Bonjaskog.

9.3.2014.
12:25
Play ponuda

Mirko Filipović zaslužio je pobjedu! Nakon tri runde svima je bilo jasno kako je Cro Cop puno bolje odradio tri runde i kako je bio neosporno bolji u dvoboju protiv legendarnog Remyja Bonjaskog, borca kojem je ovo bio posljednji meč u karijeri.

Očito je njegova najava odlaska iz svijeta borilačkih sportova nagnala suce da mu poklone pobjedu, što su na koncu i napravili. Zagrebačka publika nije mogla vjerovati, te je pobjedniku upustila gromoglasne zvižduke. Mirko je pognute glave i vidno razočaran napustio borilište.

Iako je tamnoputi borac u prvom trenu zahvalio zagrebačkoj publici, nakon meča je istaknuo kako zbog njihovog čina osjeća neopisivu gorčinu.

"Za ovaj sport sam napravio jako puno, 20 sam godina sam u ovome, 20 godina treniram svaki dan. Ne znam je li ovo bio poklon sudaca, ali ovo nije ono što sam zaslužio. Ovo nije tretman koji zaslužuje borac kada se oprašta", rasplakao se Bonjasky i nastavio:

"Meni je jasno da je Mirko idol ove publike, da je za njih najveći, ali ovo nije tretman koji prvak zaslužuje. Jako sam razočaran".

Reakcija Mirka Filipovića još se uvijek čeka.

Play ponuda
Play ponuda