RAZBUKTALA SE KORONA U UFC-U: / Slavni borac i njegovi treneri uoči meča pozitivni na virus. Šefovi organizacije iznenadili odlukom

Image
Foto: Profimedia

UFC je odmah otkazao njegovu borbu s Urijahom Hallom

9.5.2020.
12:16
Profimedia
VOYO logo

Nimalo lijepe vijesti stižu iz Jacksonvillea, gdje bi se u noći sa subote na nedjelju ovoga vikenda trebao održati prvi UFC event otkako je nastupila globalna pandemije koronavirusa. Naime, uoči održavanja UFC 249 priredbe, doznalo se kako je jedan od sudionika, Ronaldo "Jacare" Souza, pozitivan je na koronavirus, kao i dvojica njegovih trenera.

UFC je odmah otkazao njegovu borbu s Urijahom Hallom, a njih su izolirali iako su svo vrijeme nosili maske i držali se u izolaciji. No, kako nitko od ostalih sudionika ove priredbe nije bio pozitivan na koronu i bez obzira na to što su bili u blizini Halla i njegovih trenera, UFC je, na iznenađenje mnogih, odlučio da će se event ipak održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Apr 27, 2019; Sunrise, FL, USA; Jacare Souza (red gloves) makes his way to the octagon before his bout against Jack Hermansson (not pictured) during UFC Fight Night at BB&T Center., Image: 429342672, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Više na programu neće biti 12 borbi, već 11, ali još uvijek se priredba može otkazati ako tako odluči savezna država Floria ili netko s viših pozicija. Međutim, kako sada stvari stoje, event će se održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo