RAT LEGENDI DOBIO NOVU DIMENZIJU: / Wanderlei Silva javno zaprijetio Mirku Filipoviću

Image
Foto: Screenshot: You Tube
14.12.2016.
15:01
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hrvat se 29. prosinca trebao boriti protiv Silve, ali je Brazilac neočekivano odustao od borbe. Izazvalo je to veliku ljutnju Filipovića koji je na Facebooku izvrijeđao Silvu prozvavši ga kukavicom i poručivši mu da će ga prebiti prvom prilikom gdje ga bude susreo.

VIJEST ODJEKNULA SVIJETOM: Spektakularni obračun

Brazilski borac mu nije ostao dužan, poručio mu je da “priča s*anja”, a svoje odustajanje je objasnio nedovoljnim oporavkom od ozljede. Kako bilo, Silva je davajući intervju uoči Bellatora 169 prokomentirao to što ga je Mirko javno putem društvenih mreža javno prozvao i zaprijetio mu se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni lice priča da sam ja legenda i najbolji na svijetu, a onda u kamere govori nešto sasvim drugo. Sad idem u Brazil, a onda kad se budemo vidjeli za Novu godinu imat ćeš mi prilike sve to reći u lice. Pa ćemo onda vidjeti", kazao je Silva, a novinar ga je na to upitao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SILVA OTKAZAO BORBU, MIRKO FILIPOVIĆ POLUDIO: ‘Koja si kukavica, prebit ću te čim se sretnemo!’

"Dakle želite se boriti s Mirkom u budućnosti?"

Silva mu je odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno. Želim se boriti s njim. Ali kad sam na 100%, ne na 50% jer ga ne mogu pobijediti ako nisam spreman. Želio sam se boriti i u ovakvom stanju, ali nisam dobio zeleno svjetlo od liječnika", rekao je Silva, dok Mirko čeka novog suparnika u četvrtfinalu Rizina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo