RAT KAKAV UFC VEĆ DUGO NIJE VIDIO: / Costa odgovorio na Israelove morbidne prijetnje - 'Adesanya je ljudsko smeće. Platit će za to'

Image
Foto: Profimedia

Costa je tada još bio nesvjesan onog što je Israel izgovorio i napravio, ali kada je vidio što se dogodilo vrlo je burno reagirao

29.9.2020.
13:39
Profimedia
VOYO logo

Novozelanđanin nigerijskog porijekla, Israel Adesanya, razbio je u noći sa subote na nedjelju favoriziranog brazilskog borca Paula Costu i obranio je pojas prvaka srednje kategorije UFC-a. Borci su se prije meča “uništili” od “trash talka”, a otišlo je toliko daleko da je bilo i prijetnji smrću, a skoro su se skoro potukli i na vaganju.

No, sve je eskaliralo nakon što je Israel nokautirao Costu. Israel je prvo, dok se Costi pružala pomoć u kavezu, počeo plesati i izvoditi neke breakdance poteze glupirajući se pred kamerom. No, ono što je izrekao nakon što je nokautirao Costu zaista mu ne ide na čast. Okrenuo se prema Costinu kutu i povikao: "Omotat ću svoj ku*ac oko struka i to će biti moj crni pojas". A nakon toga je Costinom treneru rekao da će ejakulirati po njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(EDITORS NOTE: obscene gesture in photo) Oct 5, 2019; Melbourne, AUSTRALIA; Israel Adesanya (blue gloves) defeats Robert Whittaker (red gloves) during UFC 243 at Marvel Stadium.,Image: 475306737, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

'On je ljudsko smeće'

Costa je tada još bio nesvjesan onog što je Israel izgovorio i napravio, ali kada je vidio što se dogodilo vrlo je burno reagirao.

"Adesanya je ljudsko smeće. Tek sam kasnije vidio što je napravio i sada vam govorim da neću stati dok ne dobijem svoju osvetu. Nitko me neće zaustaviti u tome. Čekam te, želim svoj revanš", rekao je Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je pokušao opravdati svoj poraz i odmah je počeo forsirati revanš.

"Nešto se dogodilo prije meča i to je pridonijelo mojoj lošoj predstavi. Ne tražim opravdanja za poraz, no u sljedećoj borbi ću biti 100% spreman. Sljedeći put će platiti za to što je napravio", rekao je Costa i dao naslutiti da je možda bio ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo