BOKSAČKA ZVIJEZDA SUSPENDIRANA: / No, nešto smrdi u ovoj priči novinarke koja ga je tužila i podnijela prijavu

Image
Foto: Screenshot

Kubrat Pulev (27-1) suspendiran je i novčano kažnjen

15.5.2019.
16:42
Screenshot
VOYO logo

Poznati bugarski boksač Kubrat Pulev (27-1) suspendiran je do srpnja i novčano kažnjen, nakon što je za vrijeme davanja intervjua poljubio novinarku "Vegas Sports Dailyja" Jenny Sushe, koja ga je na kraju i tužila zbog seksualnog uznemiravanja, prenosi britanski tabloid The Sun.

Bugarski boksač kalifornijskoj državnoj atletskoj komisiji mora platiti 1.935 funti, te mora pohađati nastavu prevencije seksualnog uznemiravanja, prije nego što se može ponovno boriti u državi na zapadnoj obali SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZNATI BOKSAČ POLJUBIO SEKSI NOVINARKU USRED INTERVJUA: /

Završio na naslovnicama svjetskih medija, svi pričaju o tome

Image
POZNATI BOKSAČ POLJUBIO SEKSI NOVINARKU USRED INTERVJUA: /

Završio na naslovnicama svjetskih medija, svi pričaju o tome

Pulev je novinarku poljubio bez dopuštenja nekoliko trenutaka nakon što je pobijedio rumunjskog boksača Bogdana Dinu u Costa Mesi u Kaliforniji, u drugom dijelu ožujka prošle godine. Onako sav znojan i krvav, "u trenutku kad mu je iz lijeve arkade tekla, krv", kako je to i sama Sushe istaknula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Jenny Sushe optužuje bugarskog boksača i za nedopušteno primanje za stražnjicu.

"No, nakon toga se dogodio neobičan zaokret", ističe u svojem pisanju poznati britanski tabloid koji donosi i video partija nakon borbe i "incidenta", kako seksualno uznemirena Jenny Sushe sjedi u krilu jednoj osobi iz Pulevove pratnje. Video je osvanuo i na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako čudno u najmanju ruku, ako se uzme u obzir da je bila "osramoćena i ponižena", kako je i sama istaknula na presici. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Kubrat Pulev u ožujku je upisao pobjedu nad Bogdanom Dinuom, ukupno svoju sedmu uzastopnu. No, više nego o pobjedi govori se o onome što je napravio nakon nje. Naime, nakon borbe davao je izjave Jenny Sushe, novinarki s kojom je već ranije radio intervjue i koja radi za “Vegas Sports Daily”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor je tekao normalno, sve do samog kraja. Onako s razbijenom lijevom arkadom u jednom je trenutku poljubio novinarku u usta i u potpunosti ju zbunio. Zatečena Sushe nije stigla niti reagirati, a Pulev je vrlo brzo završio na naslovnicama boksačkih medija, pa čak i uglednih poput američkog ESPN-a, britanskog Sky Sportsa i Guardiana. Njegov video poljupca postao je viralni hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon incidenta, Sushe je angažirala moćnu odvjetnicu, specijaliziranu upravo za takve slučajeve, i pokrenula tužbu protiv boksača, tvrdeći da nije pristala na poljubac, te da ju je Pulev nakon intervjua uhvatio za stražnjicu. Međutim, tu priči nije kraj, budući da je boksačev brat na Instagramu objavio video iste novinarke kako tulumari s članovima Pulevljevog tima. Naravno, to samo po sebi nipošto ne znači da boksač nije pogrešno postupio. Ali, je li ona uistinu takva žrtva kako se predstavlja? Nismo tu da donosimo odluke, niti da sudimo bilo kome, mi samo prenosimo vijest, ali i sami možete zaključiti kako tu nešto "smrdi", no dobro...

“Ta žena nije moj tip, ne bojim se pravnih posljedica. Imam još snimaka i upotrijebit ću ih ako će trebati”, rekao je Pulev za njemački Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Pulev u svojoj karijeri izgubio borbu protiv Vladimira Klička. To mu je i ujedno najveći meč u karijeri. I dalje se nada meču protiv Anthonya Joshue, koji mu je prvi put otpao zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo