otkazan meč / Protivnica Ivane Habazin napala njezinog trenera: 'Pokazao je ogroman manjak poštovanja'

Image
Foto: AP Images

Claressa Shields poručila je da napad na trenera Ivane Habazin nema veze s njom

5.10.2019.
9:40
AP Images
VOYO logo

Najbolja hrvatska boksačica, Ivana Habazin, otkazala je meč za svjetsku titulu u ženskom boksu nakon što joj je na službenom vaganju napadnut i teško ozljeđen trener Ali Bashir.

Habazin se trebala boriti u Michiganu protiv najbolje boksačice svijeta Amerikanke Clarisse Shields. Trener je na kraju završio i bolnici i na hitnoj operaciji lica, a prema riječima Ivane Habazin bit će dobro, no, ona je zbog ovog incidenta otkazala meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon incidenta proširila se informacija kako je Bashira napao brat američke boksačice, ali ona je to u kasnijem obraćanju javnosti na Instagramu, demantirala. Američka boksačica kazala je kako joj je žao što je Bashir završio, ali je bila i poprilično bezobrazna.

“Zovu je Ivana ‘Bez isprika’, pa očekujem da ih i ne bude. Sigurna sam da ima drugog trenera kojeg može dovesti na borbu”, rekla je na Instagramu Amerikanka Claressa Sheilds nakon skandala, prenosi Net.hr.

U igri je bio pojas prvakinje u supervelteru po WBC-u i WBO-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa ništa se nije dogodilo Ivani nego, nažalost, njezinu treneru. A on je pokazao ogroman manjak poštovanja. Iako ne opravdavam to što mu se dogodilo. Ja nisam nikome rekla da mu naudi, to nema veze sa mnom i počinitelj nije nitko iz mojega tima. Molimo se za Ivanina trenera”, rekla je Shields.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Podsjetimo, Ivanin trener divljački je s leđa napadnut i zadobio je teške tjelesne ozljede.

Odmah nakon napada RTL-u se javila utučena boksačica i otkrila kako trener nije baš najbolje.

“Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne”, kazala je Habazin za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je za RTL rekao Luka Kukina, PR Ivane Habazin, sve je počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

“Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 – 10 minuta”, kazao je Kukina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo