PROŠLA NAS JE JEZA NAKON OVOG: / Pogledajte kako se Jones priprema na mogući s meč s Miočićem. Udarcima razbacivao trenera po kavezu

Image

Jones je nedavno napustio polutešku kategoriju u kojoj je dominirao godinama i odlučio se okušati u kraljevskoj diviziji gdje stoluje, još uvijek Miočić

18.3.2021.
18:55
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, brani po peti put naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji i to za deset dana u noći s 27. na 28. ožujka. Miočića čeka najgori mogući protivnik, prvi izazivač Francis Ngannou, kojeg je svladao odlukom sudaca 2018. godine, a borit će se na UFC 260 priredbi u Las Vegasu.

Ako kojim slučajem Miočić pobijedi u tom meču s Ngannouom, u kojem iako je prvak, nažalost nije favorit prema kladionicama, čeka ga ponajbolji MMA borac svih vremena, Jon Jones. Jones je nedavno napustio polutešku kategoriju u kojoj je dominirao godinama i odlučio se okušati u kraljevskoj diviziji gdje stoluje, još uvijek Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Stipu, ako svlada Ngannoua, čeka jako težak, možda i najteži izazov u karijeri jer Jones je ogroman, gladan i nabrijan na naslov. Tome najbolje svjedoče prizori s jednog od njegovih posljednjih treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo