Play ponuda

Mirko Filipović završio na infuziji!

shimmer fallback

Nešto više od mjesec dana ostalo je do velikog borilačkog spektakla 'Glory 14' u Zagrebu, a pripreme Mirka Filipovića za borbu večeri s Remyjem Bonjaskim u punom su jeku.

4.2.2014.
8:18
Play ponuda

'Kakav je to trening bio kad si na infuziji završio? 150 posto sebe si dao, Mirko', prokomentirao je jedan od Cro Copovih prijatelja na Facebooku zanimljivu fotografiju pod nazivom 'After training recovery'.

Čini se da je to i najbolji odgovor svima koji se pitaju kako će se Mirko Filipović pripremiti za okršaj s velikim prijateljem i trostrukim K-1 prvakom Remyjem Bonjaskim. Legendarni Nizozemac surinamskog porijekla odradit će borbu večeri protiv Filipovića u zagrebačkoj Areni 8. ožujka, a Mirko, čini se, već unaprijed želi utišati glasine o 'prijateljskom meču'.

"Navijači mogu očekivati rat! Bit će to pravi rat između mene i Remyja i definitivno mogu očekivati da će to biti borba večeri. Okršaj s trostrukim K-1 prvakom mi je definitivno izazov, pogotovo zato što je ovo revanš. Ja sam dobio prvu borbu i naravno, nadam se novoj pobjedi. Ali pričekajmo 8. ožujka pa ćemo vidjeti što će biti", izjavio je Mirko u razgovoru za Fight Channel.

//www.youtube.com/embed/bw8-GInZIF8

Bit će to borba po K-1 pravilima, pa gledatelji mogu očekivati sve osim 'valjanja u parteru'.

"Kickboxing je pravi borilački sport. Udarce izmjenjujemo cijelo vrijeme, nema klinča i ponekad je to puno teže od mješovite slobodne borbe. MMA zahtijeva jako puno hrvanja, borbe u parteru i po tome je MMA možda teža, ali kickboxing je puno dinamičniji, zahtijeva više energije, ima puno više izmjena udaraca i to bez prekida, konstantno", objasnio je Filipović.

Play ponuda
Play ponuda