PRGAVA AMERIKANKA MUČKI PROVOCIRA HRVATSKU BOKSAČICU: / Pogledajte što joj je ovaj put napravila

Image
Foto: Screenshot

Shields je tijekom Ivaninog govora rukom sugerirala da su sve što Hrvatica govori samo prazne priče, a kasnije je na svom Instagramu objavila snimku s presice

8.1.2020.
23:03
Screenshot
VOYO logo

Svjetska boksačka prvakinja Claressa Shields i hrvatska boksačica Ivana Habazin odradile su vatrenu konferenciju za novinare uoči njihovog meča koji će se podržati ovog vikenda u Atlanti.

Bio je to njihov prvi susret nakon što je početkom listopada prošle meč otkazan nakon što je brat američke boksačice napao je trenera Ivane Habazin i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Garantiram da će sve biti gotovo prije šest rundi, to kažem jer udaram drugačije. Brža sam i jača. Svi znaju da ono što se dogodilo u Flintu ne predstavlja ono što ja radim. Ne radim takve stvari izvan ringa. Ivana nema šanse, žao mi je, ali govorim istinu. Nakon što ju pobijedim neće joj se sjećati ni imena”, poručila je Amerikanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Može ona pričati što god želi, ali u petak neće napraviti ništa jer ću ju nokautirati. Lav ne brine o mišljenju ovce, tako da uopće ne razmišljam o njoj. Nikad nisam bila spremnija, ne mislim da će biti lako i spremna sam za to. Bit će pravi spektakl i suci će biti pošteni, ali neću im uopće dati da donesu odluku”, rekla je Habazin uz dodatak da Shields nije najbolja boksačica svih vremena, nego najveća nasilnica.

Image
VATRENA PRESICA HRVATSKE BOKSAČICE: /

Habazin i Shields skoro se potukle, pale teške uvrede, pogledajte dramatične scene iz Amerike

Image
VATRENA PRESICA HRVATSKE BOKSAČICE: /

Habazin i Shields skoro se potukle, pale teške uvrede, pogledajte dramatične scene iz Amerike

Shields je tijekom Ivaninog govora rukom sugerirala da su sve što Hrvatica govori samo prazne priče, a kasnije je na svom Instagramu objavila snimku s presice na kojoj je Ivaninu glavu prekrila ikonom klauna uz natpis: "Down goes Habazin" ("Habazin pada").

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledajte na RTL-u

Njihov međusobni obračun već je ranije dva puta bio otkazivan. Prvi put je Shields otkazala zbog ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos ovog meča bit će na RTL-u, koji prikazuje borbu na glavnom kanalu u ranojutarnjim satima s petka na subotu, dok je snimka predviđena za emitiranje u subotu u poslijepodnevnim satima, točnije u 14.15 sati. Pobjednici će pripasti dva pojasa – WBC i WBO titule u supervelter kategoriji.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo