najava meča / Preskar za RTL: 'Bakhtov se ne smije podcijeniti, no sve osim Petrove pobjede bio bi neuspjeh'

Umirovljeni boksač i naš stručni sukomentator najavio je večerašnji okršaj Petra Milasa i Denisa Bakhtova

6.4.2019.
19:54
VOYO logo

Petar Milas je večeras na velikom iskušenju. Iskusni 39-godišnji Rus Denis Bakhtovje prije četiri i pol godine ring dijelio s Anthonyjem Joshuom, a izdržao je dvije runde. Danas će stajati nasuprot našeg Splićanina koji lovi 14. pobjedu karijere. 

Uoči borbe razgovarali smo s našom boksačkom legendom i stručnim sukomentatorom Marijom Preskarom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario, što večeras može napraviti Petar Milas protiv Denisa Bakhtova? 

"Petar ispred sebe ima vrlo iskusnog ruskog borca koji se već borio protiv vrhunskih boksača. Istina, 16 godina je Rus stariji, no znate da su teškaši vrlo produktivni u starijoj dobi kao što su Tyson i Holyfield. Bakhtov nije ta klasa, no definitivno je protivnik kojeg Milas ne smije podcijeniti. No, sve osim Petrove pobjede bi bio veliki neuspjeh."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar se trebao boriti za europski naslov, no njegov protivnik Cyril Leonet je otkazao borbu, no borba bi se prema njegovim riječima mogla dogoditi u srpnju. Što se Milasu otvara ako osvoji tu titulu? 

"Petar večeras ispred sebe ima jednu veliku prepreku, nakon Kevina Johnsona i Francesca Pianete. Treba o tome razmišljati, a promotori će nakon toga razmišljati o budućnosti. Ukoliko dođe do borbe za europsku titulu, Petar bi trebao to prvo osvojiti. A onda što se tiče njegove budućnosti, ja bih preferirao da zadrži tu titulu, da je obrani nekoliko puta pošto ima hendikep amaterske karijere, čisto radi iskustva i normalnog razvoja." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo