PREMLATILI GA NA SMRT / Lijecnici se bore za zivot Klickovog izazivaca

Ruski boksac Denis Bojcov (29) nalazi se u umjetno induciranoj komi zbog ozbiljnih ozljeda glave koje je zadobio u berlinskom metrou, potvrdeno je na web-stranici ovog borca.

12.5.2015.
16:46
VOYO logo

Bojcov je ruski boksac u teskoj kategoriji kojeg su mediji zbog agresivnog stila borbe prozvali "ruski Mike Tyson", a on je pronaden 3. svibnja kako lezi u tunelu izmedu dvije linije metroa u zapadnom dijelu Berlina.

Kako je tamo dospio zasad nije poznato, ali njemacka policija istrazuje incident. Pronasao ga je vozac podzemne zeljeznice i o tome obavijestio vlasti. Mediji sugeriraju kako je moguce da je Bojcova netko tesko premlatio. Naime, sumnja se da je boksacevo tesko stanje posljedica prijetnji smrcu za koje je poznato da je dobivao prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo nista o uzroku incidenta, pa zato necemo nista komentirati. Nase misli i molitve su s Denisom i njegovom obitelji. Nadamo se da ce u potpunosti odzdraviti", porucio je promotor Kalle Sauerland.

https://twitter.com/Boxing_Observer/status/598067709264420864Tijekom karijere 29-godisnji je Bojcov ostvario sjajan omjer od 35 pobjeda i 1 poraza, a pritom je cak 26 puta slavio nokautom. Bojcov je prije dvije godine bio u poziciji da izazove neprikosnovenog svjetskog teskaskog prvaka Vladimira Klicka, ali je poraz od anonimnog Alexa Leapaia poremetio te planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo