POZNATI BRAZILSKI BORAC BRUTALNO NOKAUTIRAO SUNARODNJAKA: / Bila je to borba dva bivša prvaka

Image
Foto: AFP

Do atraktivnog prekida došlo je nakon šest minuta borbe

13.5.2018.
15:22
AFP
VOYO logo

Sinoćnji UFC 224 u Rio de Janeiru ponudio je mnoštvo MMA uzbuđenja i atraktivnih poteza, kao i sudara legendi ovog sporta. Pa je tako u borbi između dvojice bivših prvaka Lyoto Machida brutalnim je kickom u drugoj rundi zaustavio sunarodnjaka Vitora Belforta. O kakvim se borilačkim imenima radi, najbolje opisuju riječi uglednog MMAJunkie:

MIOČIĆ GRABI PREMA VRHU: Cormiera čeka pakao u kavezu! Dame i gospodo, odbrojavanje je počelo

"Ovo je borba brazilskih legendi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do atraktivnog prekida došlo je nakon šest minuta borbe u kojoj nismo nešto posebno vidjeli. Machida je ovom pobjedom konačno vezao dva trijumfa te njegov omjer sada iznosi 24-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, 41-godišnji Belfort upisao je svoj 14. poraz otkako se profesionalno bavi MMA-om (26-14-1) i ovo bi, ako se ne predomisli, trebao biti posljednji put da smo ga gledali u kavezu. MMAJunkie u svoje izvještaju ističe:

"Machida je očito bio angažiraniji i aktivniji borac, kao i brži. Njegovi udarci nogom s distance bili su mu najbolja obrana u ovoj borbi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako nas je Machidin potez i nokaut podsjetio na onaj kojim je ‘The Phenoma’ još 2011. godine u borbi za naslov tada nokautirao Anderson Silvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo