POSTAO KANTA ZA NAPUCAVANJE: / Nekad su ga se svi bojali, danas ga svi nokautiraju kako žele

Image
Foto: screenshot youtube

Poznati američki MMA borac Bob Sapp se nakon tri godine pauze vratio u MMA kavez kako bi odradio borbu na eventu korejske promocije slobodne borbe Road FC. No nije se baš proslavio.

3.7.2016.
13:41
screenshot youtube
VOYO logo

Sapp je izdržao protiv potpunog amatera koji se zove Aori Gele (21) tek nešto više od pola minute. Gele je kineski borac, visok 187 cm i težak oko 140 kilograma. Prije ove borbe nastupio je 3 puta i ostvario jednu pobjedu. No, i te sveukupno tri borbe bile su dovoljne da nokautira nekad veliku MMA zvijezdu i jednog od najzastrašućijih boraca koji su se ikad pojavili u MMA oktogonima.

Sapp je zbog svojeg fizičkog izgleda i nekad zapanjujuće brzine i koordinacije pokreta (ako se uzme u obzir da se radi o borcu koji je visok 196 cm i koji ima 160 kg) bio na glasu kao jedan od MMA boraca s kojim se nitko nije htio naći u kavezu. Iako je tehnički jako slab!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu snagu, iako su pobjeđivali u tim borbama, osjetili su i neki od velikana slobodne borbe Minotauro i Jemjeljanenko, a Sapp je u svojoj karijeri čak pobijeđivao poznata MMA imena poput Ernesta Hoosta, Setha Petruzzelija, Kima Leopolda itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović također je odmjerio snagu i znanje sa Sappom. Cro Cop je slavio u toj borbi održanoj 2003. godine i to nokautom u prvoj rundi. Vrijedi spomenuti kako je ta borba bila održana prema K1 pravilima.

Unatoč tome svemu, i činjenici da mu je ovo bio 13. poraz u nizu, od čega su većina unutar prve minute borbe, Sapp još uvijek zna dobiti pozive za borbu, a zov novaca natjera ga da ih prihvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo