prijenos na rtl-u 2 i rtl play-u / Posljednje pripreme za Matchroomov spektakl: Smith u laganoj prednosti nad Eggingtonom

Liam Smith i Sam Eggington glavne su zvijezde sutrašnjeg Matchroomova spektakla u obračunu supervelter kategorije

29.3.2019.
19:48
VOYO logo

Ove subote RTL vam donosi još jedan boksački spektakl u organizaciji Matchrooma.

Ukupno šest borbi s naglaskom na glavnu u kojoj ćemo vidjeti
britanski obračun supervelter kategorije između Liama Smitha i Sama Eggingtona. Meč je ugovoren na 12 rundi, a stručnjaci blagu prednost daju Smithu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polako se ostvaruje san dvojice britanskih boksača, nekadašnjih sparing partnera.

Liam Smith i Sam Eggington glavne su zvijezde sutrašnjeg Matchroomova spektakla. Obračun supervelter kategorije u kojem ni jedan ni drugi nemaju što izgubiti. Vaga je pokazala 69,7 kg za Smitha i 69.4 za Eggingtona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika mi je čast. Znam da sam to i prije govorio dok smo najavljivali ovaj meč. Jako sam uzbuđen zbog borbe. Vratio sam se u Liverpool nakon dvije godine. Moja prva borba u Matchroomu. Drukčija je ovo publika, nisam se baš vidio u Boxnationu. Puno je više novinara sada, to govorim već neko vrijeme: moraš biti spreman", izjavio je Liam Smith.  

"Sad se osjećam jako neugodno, kao da moram početi kopati jer moram ispuniti očekivanja. Gledajte, jako se veselim, ne trebaš biti genij da bi shvatio kako sam ja autsajder u ovoj borbi. To je ono što volim: nemam što izgubiti, a mogu dobiti puno", komentirao je pak Sam Eggington. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ring su ušli na mala vrata, ali obojica sanjaju velike snove. 30-godišnji Liam Smith WBO titulu izgubio je prošle godine, ali ima veće šanse za uspjeh - smatraju stručnjaci. S druge strane, pet godina mlađi Sam Eggington želi se ponovno vratiti u borbu za svjteski naslov.  

"Baš iz posljednjeg meča primio je toliku količinu udaraca, nije pokleknuo, nije pao, to su borci koji su naviknuli na teške borbe", smatra naš stručni komentator Željko Mavrović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borci, nastavlja Mavrović, koji imaju rokijevske priče iz garaže spremni su na sve.  

"Ovdje imamo dva bijela boksača koji imaju svoje rokijevske priče dobivaju prilike boksaju meč prestiža ne bi se iznenadnio na upornost hrabrost poginut u ringu", dodao je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izravan prijenos iz Liverpoola počinje od 20 sati na našoj digitalnoj platformi RTL Playu, a nakon toga od 22 sata kreće prijenos i na našem televizijskom kanalu - RTL 2.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo