POSLASTICA KOJU ČEKA CIJELI SVIJET: / Zaboravite Furyja, u prosincu ćemo gledati istinski spektakl!

Image
Foto: AFP
16.10.2016.
14:34
AFP
VOYO logo

Kako je za BBC potvrdio boksački promotor Eddie Hearn, dogovorena je borba između aktualnog IBF-ovog prvaka Anthonyja Joshue i velikog Ukrajinca Vladimira Klička! Službena objava očekuje se početkom sljedećeg tjedna, a osim za IBF-ov pojas, dvojac bi se trebao boriti i za oslobođene Furyjeve WBO i WBA naslove.

Image
GOTOVO JE: /

Tyson Fury se odrekao naslova, ali uskoro nas čeka nova boksačka poslastica!

Image
GOTOVO JE: /

Tyson Fury se odrekao naslova, ali uskoro nas čeka nova boksačka poslastica!

Borba od 30 milijuna eura

Hearn je dodao da će se dvoboj vjerojatno održati u Manchester Areni koja prima 21.000 gledatelja, a Telegraph kao datum spektakla navodi 10. prosinca. Dvojica bi boksača trebala prodijeliti premiju veću od 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je na svjetski tron došao senzacionalnom lanjskom pobjedom protiv Vladimira Klička, a revanš je nakon toga dvaput otkazan. Popularni Gipsy King je priznao da se bori s depresijom i da je koristio kokain zbog čega se u konačnici odrekao pojasa, a Britanski boksački savez mu je oduzeo licencu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua (27) je nova velika britanska nada za višegodišnju dominaciju u teškoj kategoriji. U profesionalnoj je karijeri ostvario 17 pobjeda u isto toliko mečeva i to svih 17 nokautom. IBF-ov prvak je postao u travnju pobjedom protiv Amerikanca Charlesa Martina, a u lipnju je obranio naslov protiv još jednog Amerikanca Dominica Breazealea. Borba protiv 40-godišnjeg Klička bit će mu najveći izazov u karijeri. Ukrajinac traži povratak na svjetski tron na kojem je bio od travnja 2006. do lanjskog poraza od Furyja. Neporažen je bio više od 11 godina, a ukupno u karijeri ima omjero od 64 pobjede i četiri izgubljena meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo