Play ponuda

Cmizdravo dijete pokazalo slomljeni prst

shimmer fallback

Glavnim razlogom poraza u meču protiv Vladimira Klička, Britanski boksač David Haye naveo je lom prsta desne noge. Boksački menadžer Frank Warren zbog toga ga je nazvao 'cmizdravim djetetom'.

3.7.2011.
16:46
Play ponuda

"Ne zna što bih rekao nakon meča. Mislim da je ključno bilo to što sam imao slomljeni nožni prst, to je glavni razlog mog poraza na kraju", izjavio je David Haye nakon poraza od Vladimra Klička.

Njegova izjava dočekana je na nož, a najoštriji bio je boksački menadžer Frank Warren.

"Ako ima ozlijeđeni nožni prst ne bi se trebao boriti, ovako je nakon poraza ispao pravo cmizdravo dijete", izjavio je za BBC.

Poznati boksački promotor kaže kako je Kličkova pobjeda sasvim zaslužena, te kako Britančevo izdanje nije bilo na razini.

"Ukrajinac je zasluženo slavio svojom taktikom, ai mislio sam da će kao klasni borac njegov razoran udarac imati odlučujući faktor u ovom meču, no nije ispalo tako. Na njegovu sreću, protiv sebe je imao borca kojem je nedostajalo hrabrosti za napad."

Bivši boksački prvak Frank Bruno smatra kako se Haye trebao povući iz meča ako se ozlijedio.

"Ako je slomio prst, onda je morao prekinuti meč. S takvom ozljedom se ne možeš boriti, to je opće poznato, a očito da je Haye jako hrabar borac", rekao je s velikom dozom cinizma.

O borbi 35-godišnjeg Ukrajinca nema lijepe riječi, ali navikao je na njegov stil:

"Kličko ima svoj stil koji nikako ne volim, ali njegova je kvaliteta što zna držati protivnika na distanci i čekati svoju priliku. Ako je ne dočeka vrijedno će sakupljati bodove, tako je bilo i ovog puta", zaključio je na kraju.

Kličko je na koncu bio zadovoljan svojim nastupom i samo je kratko prokomntirao Hayeve riječi:

"Pobijdio sam jer sam bio bolji, a ako David ima zamjerku, nudim mu revanš."

Da bi primirio nastale strasti svojom izjavom, Haye je na kraju zaključio:

"Dao sam sve od sebe, ali nisam mogao više, Klično je ovog puta bio jednostavno bolji."

Vezani članci:

arti-201107010086006 arti-201106290200006 arti-201106280189006

Play ponuda
Play ponuda