VIDEO: / Overeem uništio majstora koji je nokautirao Mirka Filipovića!

Turnir UFC 169 održan u New Jerseyu ove subote dugo se čekao, ponajviše zbog velikog okršaja između Alistaira Overeema i Franka Mira.

2.2.2014.
12:57
VOYO logo

Alistair Overeem vratio se na pobjedničke staze u velikom stilu nakon dva uzastopna poraza, a cijenu je platio američki borac Frank Mir. Nizozemac je dominirao tijekom sve tri runde i doslovno je udarcima uništavao protivnika kojem treba čestitati što je izdržao do kraja borbe.

Uostalom, statistika meča dovoljno govori - Overeem je Mira udario nevjerojatnih 139 puta, a Amerikanac koji je prije nekoliko godina nokautirao Mirka Filipovića ovoga je puta uspio plasirati samo pet točnih udaraca!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Nizozemac tijekom borbe nekoliko puta držao Mira na rubu nokauta, nije uspio ranije završiti borbu već je na kraju slavio jednoglasnom odlukom sudaca, i to više nego zasluženo. Kako je to izgledalo možete pogledati u priloženom videu.

//www.youtube.com/embed/SJk5EdNVN2Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na UFC 169 eventu su održane i dvije borbe za titulu prvaka. Brazilski prvak Renana Barao svladao je Urijaha Fabera već u prvoj rundi tehničkim nokautom i zadržao pojas prvaka, a problema nije imao ni njegov sunarodnjak Jose Aldo koji se lako obračunao Ricardom Lamasom te zadržao titulu jednoglasnom odlukom sudaca.

//www.youtube.com/embed/rlah2yNiRCk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo