PITALI SU MIKEA TYSONA TKO MU JE NAJBOLJI UFC-OV BORAC SVIH VREMENA: / Neobičnim izborom iznenadio svijet

Image
Foto: Profimedia

Tyson nije odabrao niti jednog od aktualnih velikana i prvaka

10.10.2019.
18:31
Profimedia
VOYO logo

Legendarni boksač i bivši prvak, Mike Tyson, odradio je intervju za EsNews, a u njemu je otkrio koji mu je najdraži UFC-ov borac. Odgovor je iznenadio sve.

Tyson nije odabrao niti jednog od aktualnih velikana i prvaka najjače svjetske MMA promocije, poput Stipe Miočića, Khabiba Nurmagomedova, Jona Jonesa, već je odabrao bivšeg prvaka bantam kategorije Codyja Garbrandta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mike Tyson, "Željezni Mike" ponosni je otac osmero djece. Bio je u braku sa svim majkama svoje djece, a i dalje je u braku sa svojom trećom ženom Lakihom Spicer. Njegov je život obilježila i tragedija od koje se nikad nije oporavio. Naime, godine 2009. na tragičan je način izgubio svoju četverogodišnju djevojčicu. Mike je tog dana bio na putu za Las Vegasu, a ostatak je njegove obitelji bio u njihovu domu u Arizoni. Exodus i Miguel Tyson igrali su se po kući dok je njihova majka čistila. Dok je djevojčica bila u igraonici, oko vrata joj se nekako zakačio kabel koji je bio pričvršćen za traku za trčanje. Dok su ostali članovi obitelji shvatili što se događa, već je bilo prekasno. Reanimacija nije pomola te je Exodus preminula u bolnici od posljedica ozljeda. Nakon Exodusine smrti Mike je dobio još dvoje djece, kćer Milan i sina Morocca, a iz prijašnjih veza i brakova ima Mikeyja Lornu, Miguela, Raynu i Amira.

Neobičan izbor

Garbrandt je inače poznat po razornim udarcima, baš kao i Tyson, ali je ujedno i povezan s Tyson Ranchom, kompanijom u vlasništvu Mikea Tysona koja se bavi proizvodnjom kanabisa. Istaknuo je kako je baš to ključni razlog zašto mu je Garbrandt najbolji.

Inače, Garbrandt se trenutno oporavlja od ozljede i njegov se povratak očekuje u ožujku sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo