'SVIMA KOJI MISLE DA JE FAKE' /

Pejić o ilegalnom udarcu protiv Vase: 'Cijela karijera mi je ovisila o ovome, poludio sam na sebe'

Borba Nitra i Psiha dugo se iščekivala i nakon nje još se uvijek priča o njoj. Sve borbe pogledajte na platformi Voyo

10.9.2024.
16:12
VOYO logo

Mega spektakl FNC 19 u pulskoj Areni donio nam je ukupno devet borbi te čak tri meča za pojas. U okršaju za onaj kraljevski, teškaški, slavio je Miran Fabjan protiv bivšeg UFC i PFL borca Yorgana The Mad Titana De Castra, ali osim toga najviše se priča i o borbi Filipa Pejića Nitra i Vase Bakočevića Psihopata.

Image
ZVIJER ISPRED KAVEZA /

Mirko opalio rođendanski selfie: Nevjerojatno je kako izgleda s 50 godina

Image
ZVIJER ISPRED KAVEZA /

Mirko opalio rođendanski selfie: Nevjerojatno je kako izgleda s 50 godina

Spomenuti dvojac bio je u funkciji trenera iz reality showa FONTM, a kraj borbe donio je nekoliko kontroverznih situacija. U jednom trenutku sijevnuo je Pejićev udarac nogom u jetru nakon kojeg je Vaso pao, ali je Pejić odmah nakon toga zamahnuo nogom prema glavi u zanosu borbe. Bio je to ilegalan udarac, tzv 'soccer kick' i suci su donijeli odluku o diskvalifikaciji Pejića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački spektakl pogledajte na platformi Voyo.

Prava šteta za ovakvu instinktivnu reakciju jer je odradio savršeni udarac u jetru poslije kojeg je u zanosu sve pokvario. Nije htio Vaso da mu sudac podigne ruku već je on podignuo Pejićevu i odnio pehar u njegov kut. Šteta za ovakav kraj, a Pejić se svima u publici ispričao. Vaso je pak rekao da mu je ovo zadnja MMA borba, a nekoliko dana nakon svega Pejić je u razgovoru za Voyo pojasnio situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se na kraju to što se dogodilo. Ne mogu odgovoriti na to pitanje. Udario sam ga na kraju ilegalnim udarcem, ali to nije presudilo. Ja sam njega prije nokautirao i onda… Valjda je to sav teret s mojih leđa koji sam nosio. Cijela karijera mi je ovisila o ovome. Znači, teret cijele karijere s čovjekom s kojim sam u hypeu preko deset godina, svi čekaju taj meč, ludilo iza nas, sve gori, a moja karijera ovisi o tom meču. Dolazim iz teškog nokauta, iz teškog perioda… Mislim da je to dovoljnoo reći. Taj udarac nije bio iz neke mržnje, namjere, to je jednostavno bilo u mojoj podsvijesti. Kad sam ja njega nokautirao, nisam ga trebao više ni dirati, ali to je bilo valjda 'daj završi' ili nešto tako. To nije odzvanjalo u mojim ušima, ali to je valjda u podsvijesti tako bilo. Kad sam ja vidio da je krenula noga, ja sam nju zaustavio. Da se razumijemo, da sam ga ja udario nogom kako treba, čovjeka sam mogao usmrtiti. To nam nije cilj, nismo huligani. Ali, ja sam opet pokazao to neko huliganstvo i to je moj problem jer moram poraditi još na sebi, što se tiče toga", rekao je Pejić pa nastavio:

'Filipe, što si napravio?!'

"Ja nisam bio svjestan. To se moglo vidjeti. Ja sam u tom kavezu poludio na sebe. Bio sam jako razočaran u sebe. 'Filipe, što si napravio, kako, zašto, čemu? Što se s tobom dogodilo u toj sekundi?' U glavi si bio Mount Everest, nije te moglo dotaknuti ništa. Bio si vrh koji nitko tu večer nije mogao osvojiti. I onda napraviš glupost kad sve riješiš. Znači, gotovo je bilo i evo ne znam… Bogu hvala da je sve prošlo bez ozljeda, da sam mu teško nešto napravio i da ima možda nekakve posljedice", rekao je Nitro još jednom dodavši kako mu jedino smeta što se to dogodilo iako nije imao aposlutno nikakvu namjeru.

"Nema niti jedno rivalstvo na Balkanu koje može dotaknuti ovo naše rivalstvo i ovaj se meč čekao jako dugo. Ovakav hype ne može nitko napraviti ovdje. Može se reći da smo na kraju nekako i spojili nacije kad se vidi reakcija publike. Obojici su nam pljeskali. On je ispao takav čovjek", rekao je Pejić.

Odgovorio je i na komentare pojedinaca koji su odmah krenuli pričati kako je sve skupa namješteno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što znači fake u MMA-u? Svakoga tko je tako nešto napisao pozivam da dođe istrpiti moj udarac u tijelo. Slobodno, koliki god da jesi."

A što je sve Pejić rekao o svojim budućim planovima, hejterima te dakako o reality spketaklu FONTM-u, pogledajte u cijelom razgovoru, u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački spektakl pogledajte na platformi Voyo.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo