OBJAVA MIRKA PRAVI JE HIT / Ovako je izgledala njegova borba iz mladih dana protiv slavnog borca, koji je ubrzo nakon toga preminuo od leukemije

Mirko Filipović objavio borbu protiv Andyja Huga na svoj Facebook

22.9.2021.
16:33
Screenshot: Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Facebook profilu najboljeg hrvatskog MMA borca svih vremena Mirka Cro Cop Filipovića osvanuo je video njegove borbe protiv Andyja Huga s Fight Nighta, održane 3. lipnja 2000. godine u Zurichu. Tada mu je trener bio Vlado Božić, s kojim smo prošlog tjedna razgovarali. Više o tome čitajte - OVDJE.

U tom meču obranio WKA naslov

Hug je u tom meču obranio WKA naslov upravo protiv Cro Copa. Iako se ta borba održala prije više od 21 godine, Mirko je u objavi šaljivo napisao kako je to bilo prije par godina...

Inače, bila je to Hugova pretposljednja borba u životu. Nažalost, 24. kolovoza 2000. Andy Hug je u Tokiju preminuo od leukemije.

Imao 35 godina kad nas je napustio

Hug je imao 35 godina kada nas je napustio. Iza sebe je ostavio veliko naslijeđe počevši s kyokushinkai i seidokaikan karateom. Bio je istinska legenda borilačkog sporta a Mirko je i ovom objavom odao priznanje svom nekadašnjem suparniku kojeg iznimno cijeni.

Priloženu Mirkovu borbu možete vidjeti i dolje u snimci s You Tube kanala, jer se ne može embedati snimka s Mirkovog profila a radi se o istom videu meča.

Veliki Švicarac se u ringu posljednji put našao samo 43 dana prije svoje smrti. Toga 7. srpnja u Sendaiju je nokautirao Nobua Hayashija.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali