OSVANUO VIDEO O MIOČIĆU OD KOJEG ĆETE SE NAJEŽITI: / Evo zašto je Stipe najveći UFC teškaš ikad

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Miočić je napokon počeo dobivati priznanje i šireg kruga ljubitelja slobodne borbe koji danas shvaćaju o kakvom se borcu radi.

6.2.2018.
7:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Već je više od dva tjedna prošlo od Miočićeva trijumfa na UFC-u 220 u Bostonu nad zastrašujućim nokauterom Francisom Predatorom Ngannouom, kojim je postao najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a jer je uspio treći uzastopni put obraniti naslov u kraljevskoj teškoj UFC diviziji, što nije nitko nikad napravio, pa čak niti Cain Velasquez, čovjek koji je u svojim zlatnim danima bio strašan borac. Stoga je Stipe i dalje jedna od glavnih tema u svijetu slobodne borbe.

Image
Image

STIPE MIOČIĆ O NEPRAVDI KOJU JE DOŽIVLJAVAO NA SVAKOM KORAKU: ‘Mnogi su mi slali poruke i govorili da ću umrijeti’

On je borac koji se nije borio samo protiv Ngannoua, nego i protiv čelnika UFC-a koji su otvoreno navijali za Predatora jer u njemu vide bolju marketinšku zaradu, kao i protiv većeg dijela američke javnosti koja je favorizirala "kamerunsko-francusku zvijer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot/You Tube
Image
Foto: Screenshot/You Tube

Međutim, nakon što je u borbi u pet rundi pobijedio Ngannoua, Stipe je napokon počeo dobivati tretman koji zaslužuje od svojih poslodavaca, što možemo vidjeti prema angažmanu u reality showu "The Ultimate Fighter", ali i po supermeču protiv UFC-ova prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera koji ćemo gledati ovog ljeta, a koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Miočić je napokon počeo dobivati i priznanje šireg kruga ljubitelja slobodne borbe koji danas shvaćaju o kakvom se borcu radi, što je sve Stipe prošao na putu prema vječnosti. Kakve je borce rušio na putu prema pojasu prvaka i poslije...

Image
Foto: Screenshot/You Tube
Image
Foto: Screenshot/You Tube

Tako je na internetu nedavno osvanuo brutalan "highlight" video sjajnih pobjeda i spektakularnih nokauta, pod naslovom: 'Stipe Miočić: Najveći ikad'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sažetak Miočićevih trenutaka koje ćemo još dugo pamtiti i diviti im se traje 3:30. Stoga, udobno se smjestite i uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo