boksač protiv ufc borca / Novi borilački cirkus: Floyd Mayweather prihvatio izazov UFC borca koji je uništio McGregora

Image
Foto: Twitter

Mayweather je noćas na društvenim mrežama objavio post u kojem tvrdi kako prihvaća izazov Habiba Nurmagomedova

16.10.2018.
12:05
Twitter
VOYO logo

Presedan koji se prošle godine dogodio u borilačkom svijetu, kad su u boksačkom ringu snage odmjerili boksač Floyd Mayweather i UFC borac Connor McGregor, mogla bi postati učestala stvar, barem ako je suditi po najnovijem javnom istupu američkog boksača.

Naime, Mayweather je noćas na društvenim mrežama objavio post u kojem tvrdi kako prihvaća izazov Habiba Nurmagomedova, UFC prvaka u lakoj kategoriji koji je prije 10-ak dana u ringu porazio McGregora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je spomenuti Nurmagomedov uhvatio glavnog čovjeka McGregorove PR službe Leonarda Ellerbea i s njime snimio poruku upućenu boksaču. 

"Idemo Floyd! Sada se moramo boriti. Čovjek koji ima 50-0 protiv čovjeka koji ima 27-0. Dvojica boraca koji nikada nisu izgubili. Idemo! Zašto ne? U džungli može biti samo jedan kralj. A taj kralj sam naravno ja. Ti nisi mogao srušiti McGregora s nogu, ja sam to učinio lagano. Idemo se boriti", rekao je i tako bacio rukavicu izazova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo dugo čekati na Mayweatherovu reakciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"CBS, Showtime i MGM Grand, izvadite svoje čekovne knjižice. UČINIMO LAS VEGAS PONOVNO SREDIŠTEM ZBIVANJA", napisao je Mayweather i izazvao lavinu reakcija po društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da je bio ozbiljan, ljubitelji borilačkih vještina uskoro mogu računati na još jednu poslasticu u ringu. 

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo