BOKSAČKI KRALJ OSTAJE BEZ TITULE? / Kličko jednim potezom može skinuti pojas Britancu

Image

Istog trena kada je postao novi boksački kralj pobjedom nad Vladimirom Kličkom prošle subote na spektaklu na Wembleyu počele špekulacije tko će biti sljedeći suparnik Anthonyja Joshue.

4.5.2017.
17:30
VOYO logo

U ugovoru koji je potpisan prije meča s ukrajinskim velikanom ugrađena je klauzula da Kličko može tražiti revanš ako izgubi. Bivši svjetski prvak još nije donio odluku o tome, a donese li je Joshua bi mogao ostati bez IBF-ovog pojasa. Prema pravilima te organizacije Britanac se mora boriti protiv prvog izazivača na njihovoj listi, a to je Kubrat Pulev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad će se Joshua vratiti u ring? Vjerojatno u listopadu ili studenom. Trenutno traju pregovori s IBF-om i Pulevom oko borbe s njim. Joshua se ne želi odreći tog pojasa. Međutim, iskoristi li Kličko opciju za revanš, predat ćemo pojas", rekao je promotor svjetskog prvaka po verzijama IBF, WBA i WBO Eddie Hearn i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"IBF slijepo slijedi svoja pravila. S Pulevom se pokušavamo dogovoriti da odradi borbu za privremeni IBF pojas pa bi se pobjednik tog meča borio s Joshuom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo