BRUTALNO NOKAUTIRAO NIJEMCA / VIDEO Nježni šampion! 'Kralj cigana' emotivnom gestom rasplakao pola dvorane u Las Vegasu

Britanski teškaš Tyson Fury pobijedio je u spektaklu u Las Vegasu Nijemca Toma Schwarza

16.6.2019.
10:00
VOYO logo

Britanski teškaš Tyson Fury nakon fantastičnog nokauta i pobjede protiv Nijemca Toma Schwarza razgalio je publiku i ponajviše svoju suprugu u dvorani u Las Vegasu otpjevavši romantičan hit Aerosmitha  "I Don't Want Miss a Thing".

"Kralj cigana" Tyson Fury suprugu Paris oženio je 2008. godine nakon trogodišnje veze, a na svadbi je bilo čak 300 uzvanika. Par ima četvero djece, dvije kćeri i dva sina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledao emotivan trenutak u Las Vegasu pogledajte u snimci:

Podsjetimo, britanski teškaš Tyson Fury sjajnom kombinacijom udaraca koja je prethodila nokautu u drugoj rundi ove noći pobijedio je u spektaklu u Las Vegasu Nijemca Toma Schwarza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

Nakon meča prvo se zahvalio "Bogu i Isusu Kristu Spasitelju" što su mu podarili pobjedu. "Hvala Ameriko i Bog vas blagoslovio", vikao je u mikrofon dosad neporaženi Fury i time "zapalio" publiku u Las Vegasu, a rekao je i da sljedeće godine želi ponovno boksati s Deonteyom Wilderom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30-godišnjeg Britanca američki promotori su prije meča predstavljali kao branitelja naslova svjetskoga prvaka jer nikad nije izgubio svoje pojaseve u meču. Schwarzu je ovo nakon 16 pobjeda bio prvi poraz, dok je Furyju ovo bio 20 meč koji je završio nokautom, od 29 koje je boksao. 

Sve detalje i analizu meča Fury - Schwarz pogledajte u RTL-u Danas u 18.30 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike