Play ponuda

'Nisam se spremao za njega. Pa niti u kafiću se ne spremaš prije tučnjave'

shimmer fallback

Bivši srpski NBA košarkaš Darko Miličić u četvrtak navečer ima debi u kick - boks vodama.

18.12.2014.
9:04
Play ponuda

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić sve je šokirao kada je odlučio košarkaške terene zamijeniti s boksačkim ringom. Sada je na red došao i njegov debi u kick - boks vodama. U četvrtak na večer u Novom Sadu Miličića očekuje borba protiv Radovana Radojčina, a Miličić je najavio meč u svom karakterističnom stilu.

"Nisam se posebno spremao za njega. Pa niti u kafiću se ne spremaš prije nego što izbije tučnjava. Najvažnije je da se nas dvojica potučemo, pa neka na kraju pobjedi bolji. Jedva čekam da uđem u ring. Malo mi je žao što nisam imao više vremena da odradim više treninga, ali na sve gledam pozitivno", kazao je Miličić.

//www.youtube.com/embed/woWqSmichOo

Miličić je nekada bio najperspektivniji košarkaš s ovih prostora. Kao takav je i završio u NBA ligi 2003. godine, kada su gao kao drugog na draftu birali Detroit Pistonsi. U NBA ligi je proveo ukupno devet godina, te je 2004. godine osvojio i NBA prsten s Detroit Pistonsima. Sada ga u kick - boksu čekaju neki novi izazovi.

"Vjerujem u pobjedu. Spremao sam se za ovaj meč i vjerujem da će publika uživati. Meč je dogovoren u tri runde i ne bih volio da ga ranije završimo, najviše zbog ljudi koji su platili kartu kako bi uživali u spektaklu", objasnio je Miličić.

Play ponuda
Play ponuda