TIP JE 'UBOJICA' / Nikad viđeni spektakularni potez svjetskog i europskog prvaka: Ovaj mladić iz Zagreba razvaljuje suparnike u ringu

Ivan Bertić ima klasu, znanje i moć u ringu

16.3.2023.
20:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U subotu u dvorani OŠ Jelkovec na rasporedu je pravi spektakl - 22. Državno prvenstvo u tajlandskom boksu. Tim povodom, ali i radi popularizacije tajlandskog boksa, najbrutalnijeg borilačkog sporta na svijetu, portal Net.hr i njena popularna rubrika Klub boraca donosi vam nikad viđene videe, snimke nokauta i poteza na hrvatskoj mainstreem sceni. Ovog puta, mladi gladijator, aktualni svjetski i europski prvak Ivan Bertić, pokazao je umijeće jednim spektakularnim udarcem.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
KRVAVI SPORT /

Moderni gladijatori u studiju Net.hr-a: 'Pogodio sam ga i kraj priče. Nije bilo dizanja više, a udarac je odzvonio dvoranom. Na nosilima su ga iznijeli'

Osim toga, Bertić je pokazao klasu na Svjetskom prvenstvu u Muay Thaiju u Abu Dhabiju u lipnju 2022. - kad je postao svjetski prvak.

"Ja sam u četvrtfinalnoj borbi imao meč s Egipćaninom. Isto ono, bacio sam par middle kickova, primjetio sam da spušta ruke na middle kickove, vjerojatno od straha od udarca u jetru. Kad sam to vidio, sljedeći put sam bacio high-kick. Pogodio sam čovjeka u glavu, pao je i na nosilima su ga iznijeli. I to je to bilo", ispričao nam je nedavno Ivan Bertić u studiju Net.hr-a.

OVDJE pogledajte i pročitajte gostovanje Ivana Bertića u studiju Net.hr-a.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču