NIJE IM DOSTA NI ŠTO IH JE STIPE NAZVAO IDIOTIMA: / Ngannou uputio novu provokaciju koja se ni najmanje neće svidjeti Miočiću

Image
Foto: AFP

Miočić od kolovoza prošle godine nije branio naslov. UFC je zakazao borbu s Cormierom, a tek onda će on doći na red.

25.5.2020.
14:10
AFP
VOYO logo

Dosta je napeto u teškoj kategoriji UFC-a. Prvak Stipe Miočić pod konstantnim je pritiskom da se borba njega i Cormiera održi što prije, a pritisak s druge strane vrši pretendent na njegov pojas Francis Ngannou. Stipe je već jednom svladao Ngannoua, ali ovaj je u posljednjem razgovoru izjavio da bi mu teži protivnik ipak bio Cormier.

"Iskreno, više imam samopouzdanja kada govorimo o revanšu protiv Miočića nego u potencijalnoj borbi protiv Cormiera. Mislim da je Cormier veći izazov. Stipe me nije mogao dovršiti. Da je u istoj borbi bio DC, on bi me dovršio. Bio sam gotov, nisam se mogao kretati i Stipe me svejedno nije dovršio. Ako ću se ponovno boriti protiv Miočića sada imam više znanja i iskustva za pobijediti ga", rekao je Francis u razgovoru za BJPenn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić od kolovoza prošle godine nije branio naslov. UFC je zakazao borbu s Cormierom, a tek onda će on doći na red. Treća borba između ove dvojice trebala bi se održati do kolovoza, što znači da će Ngannou još malo pričekati na svoju drugu priliku. Cormier je nedavno izjavio kako se voljan boriti s Ngannouom za titulu ako Stipe neće.

Image
UGLEDNI TRENER OTKRIO JE TAJNU IZ MEČA MIRKA I SAPPA STARU 17 GODINA: /

'Tada sam s Mirkom napravio presedan, sve smo time promijenili'

Image
UGLEDNI TRENER OTKRIO JE TAJNU IZ MEČA MIRKA I SAPPA STARU 17 GODINA: /

'Tada sam s Mirkom napravio presedan, sve smo time promijenili'

'Oni su idioti'

Miočićevo ime zazivaju na sve strane, a prvak je nedavno imao odgovor na te provokacije. Cormier ga poziva da se bori s njim, ali Stipe doslovno nema gdje trenirati za tu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što točno ljudi hoće od mene. Svi pričaju da kao zadržavam kategoriju, a ja se pitam – kako? Neki pričaju – ‘pa mi možemo trenirati’. Ok, dobro za vas. Ali vi živite u drugim državama s drugačijim pravilima. Moj je trener morao zatvoriti svoju dvoranu i nije primao nikoga. Dio stvari bio je izvan dvorane i nekoliko je ljudi, njih 5-6 zajedno treniralo. Držali su se odvojeno, ali netko ih je vidio i prijavio pa je on odmah morao odgovarati. Toliko su strogi. Stoga svi mogu jednostavno začepiti usta jer su idioti”, rekao je Miočić u razgovoru s MMA Fightingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo