NGANNOUV TRENER NAHVALIO SVOJEG BORCA: / 'I nakon loše predstave protiv Miočića izdržao je do kraja'

Image
Foto: AFP

Ngannouv trener komentirao je svojeg borca i borbu protiv Miočića

14.3.2018.
11:18
AFP
VOYO logo

Francis Ngannou je razvikano ušao u borbu za teškaški pojas protiv Stipe Miočića, ali hrvatsko-američki borac spustio ga je na zemlju vrhunskom predstavom i zadržao UFC-ov naslov prvaka.

Njegov boksački trener Dewey Cooper progovorio je stanju u kojemu se nalazi njegov borac nakon teškog poraza, a najavio je i lov na naslov te povratak među elitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIOČIĆ U REKLAMI OD KOJE ĆE VAS PROĆI TRNCI ISTIČE HRVATSTVO: ‘Stipe je izuzetno ponosan na svoju domovinu’

"Čak i nakon ovako loše predstave, izdržao je do samog kraja"

“Imali smo jednu noć kada nismo bili svoji i svi smo toga svjesni. Čak i kada je bio najgori, Ngannou nije bio zaustavljen u Octagonu. To je sve što mogu reći o tom meču. Kada pokaže sve što može, Francis ne može biti svladan u Octagonu. Čak i nakon ovako loše predstave, izdržao je do samog kraja”, rekao je Cooper o toj noći. “Francis je fenomenalan sportaš i siguran sam da će se vratiti još jači. Stipe je tu noć bio na vrhunskom izdanju, a to nije bio slučaj kod nas. To će nam poslužiti kao referenca da moramo biti još bolji”, prenosi BJPenn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je slavio jednoglasno

Stipe Miočić po treći je put obranio naslov UFC prvaka teške kategorije, čime je postao jedini u povijesti koji je toliko puta branio naslov u kraljevskoj disciplini, a do pobjede je došao nakon pet teških rundi jednoglasnom odlukom sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iz ovog poraza možete naučiti dosta, dobijete mnogo iskustva i znanja. Francis će sigurno postati UFC prvak u teškoj kategoriji. U to nema sumnje. Iza tebe ima sjajan tim, ali i bez njih, on je nešto posebno. Ima sve što MMA borac mora imati. A on sve to ima u svojoj srži. Vjerujte mi kada vam kažem da će on postati prvak. Iskustvo koje je steko u meču protiv Miočića je neprocjenjivo", zaključio je Cooper.

Ngannou i dalje čeka svojeg sljedećeg protivnika protiv kojeg će krenuti u novi lov na pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo