NGANNOU PRIZNAO NEMOĆ PROTIV MIOČIĆA: / 'Nikada to ranije nisam doživio, a zbog tuge sam pogledao samo dvije runde'

Image
Foto: AFP

Oglasio se o borbi sa Miočićem u kojoj je izgubio

20.3.2018.
13:45
AFP
VOYO logo

Francis Ngannou prekinuo je medijsku šutnju i polako se vraća u javnost nakon poraza kojeg mu je nanio hrvatsko-američki teškaš Stipe Miočić u siječnju ove godine u borbi za naslov prvaka.

NGANNOUV TRENER NAHVALIO SVOJEG BORCA: ‘I nakon loše predstave protiv Miočića izdržao je do kraja’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojmovi su se slegli, a snažni borac napokon je nekoliko puta izvrtio film velike borbe i podijelio je dojmove gostujući u The MMA Houru.

“Već sam nakon polovice prve runde osjetio da nešto nije u redu. Nije to bilo nešto na što sam navikao. Osjetio sam takav umor na sparinzima jer se na njima guraš do krajnjih granica. Svaku rundu spariraš sa svježim likom, a odradiš veliki broj rundi, ali nisam osjetio takav umor nakon prve ili druge runde. Znao sam i u borbama doći do druge runde, ali nikad nisam bio umoran kao ovdje u prvoj”, rekao je Ngannou, a prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je kamerunski borac da još nije pogledao cijelu snimku borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam ju, ali ne cijelu. Pogledao sam dvije runde i to me dosta rastužilo", rekao je Ngannou koji je bio impresioniran time kako je Stipe preživljavao i izbjegavao njegove bombe.

OSVANUO VIDEO O MIOČIĆU KOJI ĆE VAS NADAHNUTI: Stipe je imao krvavi put prema UFC vječnosti! Ovo je dokaz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da. Čvršći je nego što sam mislio. Ali nisam toliko iznenađen jer ga nisam toliko jako uzdrmao. On je bio jako pametan, dobro se kretao i izbjegavao moje udarce, no nisam osjetio da sam ga pošteno pogodio. Bio je čvršći no što sam očekivao jer nisam očekivao da će i dalje nastaviti u tom ritmu nakon onog udarca", priznao je i dodao kako je "sje**o taktiku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebao sam ići sporije u prvoj rundi. Prije početka druge iz kuta su mi govorili da ne trebam žuriti jer je ovo borba na pet rundi, ali ja sam krenuo ludo", zaključio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo