NEZAUSTAVLJIVI ALVAREZ POSLAO KOVALJEVA NA SPAVANJE: / Pogledajte jedan od najstrašnijih nokauta ove godine

Image
Foto: Profimedia

Oba su borca podosta taktizirala kroz cijeli meč

3.11.2019.
11:09
Profimedia
VOYO logo

Meksički boksač Canelo Alvarez jednom je rječju - nezaustavljiv! Čovjek je, vjerovali ili ne, do sada osvajao pojaseve u čak tri težinske kategorije, a u noći sa subote na nedjelju uzeo je pojas i u četvrtoj. U spektakularnom meču nokautirao je, ovaj put favoriziranog, Sergeja Kovaljeva u 11. rundi.

Bio je to meč u kojem su se Rusu davale veće šanse jer ipak je Alvarez bio taj koji je preskočio dvije kateogrije kako bi ušao s njim u ring, ali Meksikanac je doista čudo od boksača i još je jednom dokazao da pripada među najbolje svih vremena. Oni istinski ljubitelji boksa jamačno su uživali u borbi, dok oni koji traže samo akciju, nokaute i razbijene arkade i noseve, vjerojatno nisu. Oba su borca podosta taktizirala kroz cijeli meč, nitko nije htio srljati i pazili su na obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

LAS VEGAS, NEVADA, UNITED STATES – NOVEMBER 2, 2019: Russian boxer Sergey Kovalev (R) loses his WBO light heavyweight title bout against Mexican rival Saul «Canelo» Alvarez at MGM Grand Garden Arena. Valery Sharifulin/TASS, Image: 480810250, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia

Alvarez je gotovo cijeli meč radio po tijelu Kovaleva, a ovaj pak nije udarao bezglavo i svom snagom već je pazio kako se troši. Alvarez je imao jasan plan, čekati pravu priliku pa ako treba i do samog kraja meča, a to mu se na kraju i isplatilo. Kovalevu se na kraju nije isplatila nešto pasivnija taktika jer Canelo ga je na kraju pročitao i pronašao je prostor za lijevi kroše koji mu je razbio blok, a zatim je odmah uslijedio udarac desnicom u bradu i Kovalev je otišao na spavanje.

Sažetak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo