Play ponuda

NEZADOVOLJNI UNATOČ POBJEDI: / Hrgović i njegov trener puni kritika na odrađen posao

Image
Foto: AFP, YURI CORTEZ
13.8.2016.
21:29
AFP, YURI CORTEZ
Play ponuda

Aktualni europski prvak u superteškoj kategoriji Hrgović dominirao je protiv Demirezena tijekom sve tri runde, odličnim kombinacijama desnih direkata i lijevih krošea razarao je suparnikov gard što su sva tri bodovna suca honorirala i dala mu pobjedu u svakoj od tri runde.

'Dao sam mu previše prilika'

"Nisam zadovoljan kako sam boksao, ipak je ovo prvi meč nakon dugog čekanja tu u Riju i, važna je pobjeda. Malo sam se lošije kretao i dao sam mu previše prilika. Ići će na bolje, ali ću se u sljedećoj borbi morati popraviti. Nikako dočekati meč, znao sam s kim i kad boksam, a desetak dana je stvarno predugo čekanje", kazao je Hrgović, kojeg u četvrtfinalu čeka Kubanac Leinier Pero u borbi za medalju.

Image
UVJERLJIVA POBJEDA HRVATSKOG BOKSAČA: /

Filip Hrgović bez problema osigurao četvrtfinale Igara

Image
UVJERLJIVA POBJEDA HRVATSKOG BOKSAČA: /

Filip Hrgović bez problema osigurao četvrtfinale Igara

"Kubanci su klasa za sebe. Pero nema neke medalje s velikih natjecanja, ali je dobar, lepršav i pokretan, te ću morati više raditi 'na noge'. Morat ću ubaciti u veću brzinu protiv njega. Protiv Turčina je bila ipak uspavanka, Kubanac će biti nešto drugo".

'Nije se držao taktike'

Trener Leonardo Pjetraj također nije bio zadovoljan unatoč pobjedi.

"Nisam zadovoljan u potpunosti, Filip je osjetio da je bolji, ali se nije držao taktike, htio je ići na udarac s kojim bi ga dokrajčio. To nije bilo potrebno jer je Turčin opasan udarač, a Filip se mogao ozlijediti. Djelovalo je uspavano jer je protivnik bio spor, Hrgović ga je zaustavio i onda nije bilo potrebno srljati, već čuvati snagu. Prvi meč, predugo čekanje učinili su ga malo nervoznijim. Hrgović je već dobivao dvojicu Kubanaca prekidom, što nikome nije uspjelo, a radit ćemo na tome da i Pero slično završi", kazao je Pjetraj.

Meč Hrgovića i Pera na rasporedu je 16. kolovoza od 18 sati po hrvatskom vremenu.

Play ponuda
Play ponuda