BUM, TRES, URNEBES / Nevjerojatni Ivica Ivić (40) osvojio zlato na Svjetskom kupu u kickboxingu: U finalu se protivnik nije usudio izaći da s njim odradi meč

Nekoliko mjeseci nakon operacije ramena, sa šarafima u nozi, ovaj veteran borilačkih sportova pokazao je svijetu da svi ostali mogu jesti samo prašinu iza njega. On je i dalje vrh svjetskog kickboxinga. Zlato nosi u Hrvatsku

1.10.2023.
22:03
VOYO logo

Prvi meč sa Švicarcem Jeronimom Tuledom završio je prekidom, u finalu drugi protivnik David Dvornikovich iz Austrije nije ni izašao na meč - Ivica Ivić (40) uzeo je zlato na Svjetskom kupu u kickboxingu u Italiji.

U dahu je za Danas.hr rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protivnik se valjda nije usudio ući u meč kad je vidio što sam napravio Tuledi u prvoj minuti prethodne borbe".

Od meča u finalu protiv Ivića odustao je borac debelog pedigrea. O Dvornikovichu Ivić kaže: "On je uzeo sva zlata na svjetskoj i europskoj razini u posljednje dvije godine, možda je imao samo dva srebra. Ovaj dvometraš danas se nije htio boriti protiv mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slatka je to pobjeda za Ivića iz Armus Gyma u Zagrebu koji iza sebe ima karijeru od oko 300 mečeva. Borac neuništiva duha, čelične snage i volje pokazuje da na vrhu ima mjesta samo za najbolje.

Dodajmo i to da iza sebe ima operaciju ramena od prije nekoliko mjeseci, a prije malo manje od godinu dana imao je operaciju stopala zbog koje i danas ima pločice i "šarafe" u nozi. Za Ivića nedovoljno da pomisli na odustajanje od Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije samog meča rekao nam je: "Taktika je samo naprijed, jači-kvači. A bolovi? Kad pomislim na meč, boli nema".

Za Ivića kažu da je Janica Kostelić u borilačkom svijetu, iza sebe ima i puknuće bicepsa na obje ruke, lom većinu kostiju šake lijeve ruke kao, kao i puknuće podlaktice i nadlaktice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više je to od 10 operacija, svaki prijelom najavljuje mu promjenu vremena jer boli, ali umjesto mirovine, on prkosi zakonitostima fizike i čeličnom snagom ide dalje. Povlačenje za njega nije opcija.

Armuy Gym u Zagrebu posljednjih mjeseci izbacuje prvake, Martinjak u boksu bez rukavica, Ivić u Svjetskom kupu kickboxinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenera nema, sam trenira u svom klubu Armus Gym u Zagrebu, a najveća podrška i partner u sparingu je aktualni nositelj dijamantnog pojasa BYB Police Gazette, aktulani svjetski prvak u boksu bez rukavica Marko Martinjak.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Image
Foto: RTL
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo